PHP arama sonuçları içinde bir 'Sonuçlar İleri' kod nasıl

1 Cevap php

Doğru, ben bir his var olmasına rağmen bir baş tırmalamak bit, bariz bir cevabı var ve ben sadece ağaçlar için ağaç göremiyorum.

Baiscally, arka sayfa başına 15 sonuç getiren, benim site için bir arama motoru olarak SOLR kullanarak. Eğer bir sonuca tıkladığınızda, bir "Sonuçlar İleri" üzerinde bağlantı olduğunu, bir ayrıntı sayfası olsun hangi açıkça ileri sonraki sonuç için.

Nedir bunu yapmanın en iyi yolu? Ben bir kaç çözümleri ile geldim ama onlar işe yaramayan çok inpractical ya da konum.

Daha sonra geçerli bir sonra bir kapmak ve bağlantı koymak, bir oturum dizideki tüm kimlikleri saklamak. Ama sonuçlar muhtemelen yüzlerce / binlerce, bellek o dizi gerekir, ve onunla başa performans isabet pratik değildir.

Ben aynı yaklaşım ve db içine koydu, ama ben db onları yakala ben hala bir potansiyel olarak büyük bir dizi ile uğraşmak gerekecek olabilir.

Ya da; Ben sadece id dönen, tekrar arama yapmak, ve biz şu anda bakıyoruz bir sonra bir kapmak olabilir. Ben bu en iyi seçenek olabilir mi? Ben farklı bir 'sayfasında' (yani 16, 31 vb sonuç) üzerinde kimliği Thats seçmek zorunda zaman bu tür, dağınık yani çünkü görünüyor olsa. Ben sonuçlarında nerede geçer ve oradan seçin, ama yine de bunu yapmak için doğru bir yol gibi görünmüyor sürece.

Bu sadece tam bir saçmalık eğer ben gerçekten üzgünüm, herhangi bir yardım kitlesel olarak her zaman takdir edilir,

Beyler şerefe!

1 Cevap

Peki sizin oturum çözüm o kadar da kötü değil. Sonuçların bu binlerce bellekte sadece bir kaç kilobayt olarak.

Bunu başka bir şekilde yapabilirsiniz rağmen. Eğer sadece basit bir sorgu ile bir sonraki kaydın id öğrenebilirsiniz. Bu göründüğünden daha basittir: Eğer sayılarla bunları sipariş eğer sonraki 10cant bir sonra olacak bir belirteci bulabilirsiniz eminim. Veritabanı kayıtları sadece aynı ;) yapmak için