Bir web sitesi geliştirmek için bir çerçeve kullanmak için zaman zaman bilmek nasıl?

6 Cevap php

Ben bir n-katmanlı yapısı web siteleri gelişmekte olan ve şimdiye kadar benim gereksinimleri karşılanır. Ama Zend Framework, Symfony popüler alıyorsanız gibi güçlü çerçeveler, ben bir çerçeveye geçiş zamanı olup olmadığını bilmek nasıl acaba?

Ikilem bir tür muyum? Doğru seçenek nedir?

6 Cevap

Evet.

(Eğer çerçeve yolunuzu öğrendikten sonra) o sitenin nasıl çalıştığını daha iyi bir anlayışa sahip diğer geliştiricilerin sağlayan, geliştirme süresini hızlandırır değil sadece.

Using a framework has of course its advantages because you can write your code faster, you have not worry about a lot of functionalities that are always required in a web application so you can think more about your application-specific implementation and you have just to upgrade the other functionalities. Using a framework gives you of course advantages in terms of collaboration because obviously if you use a well-known framework there are a lot of people that know it without spending time to train them.

Eğer bir çerçeve kullandığınızda Ama, onun yapısını, kodlama stilini ve tasarımını saygı gerekir. Eğer akıllıca bir çerçeve seçerseniz, raylar çıkmak için ihtiyacı hissediyorum çünkü genellikle bir sorun değil.

Yapılacak en iyi şey, sadece gitmek var gerçekten! Ben yaklaşık bir yıl önce CakePHP içine benim kendi kodlama stili geçti ve o zamandan beri geriye bakmadım. Çok daha kolay beni çok diğer insanlar, diğer çerçeve-tabanlı kod üzerinde çalışmak için yapar, ve şimdi kod çok daha sıkı biçimde takip ve daha öngörülebilir olması nedeniyle genel olarak altı ay sonra benim kendi kod bakarak wtfs azaltılmış oluyor.

Eğer bu soruyu soruyorsun eğer açıkça ilgi kırılmak yaşadım çünkü, o zaman denemek için zamanı şimdi muhtemelen. Dışarı çıkarsa onlarla çalışmayı sevmiyorum o zaman her zaman olağan şekilde geri dönmek (veya Albay şarapnel diyor gibi hatta kendi yazmak).

Benim şirkette bir çerçeve (Zend) ile gitmek seçti 4 nedenleri:

1 - Ortak sözdizimi: çerçeve bütün kodlayıcılar (bir dereceye kadar) için çalışması gerekir kendi sözdizimi vardır. Daha kolay personel devir harici geliştiriciler kullanmak veya işlemek için yapar

2 - Ölçek: Söz sitesi MVC mimarisi talep bir ölçekte oldu

3 - Bileşenleri Test: Çerçeve Modeli odaklanmak bırakarak, bileşenlerin önceden inşa edilmiş çoğu var

4 - Marka güvenilirlik: Bir istemci açısından yüksek profilli bir çerçeve markasını kullanarak belli bir değer var. Bu standart bir çözüm ima ve özel çerçeve gelen müşteri "ayırır"

Eğer yazılımın sonuç olacak oldukça emin değiliz her zaman. Eğer onlara kolayca sitenizi uzatmak böylece hazır kütüphaneler genellikle hemen hemen her şeyi işlemek için yapılır. Gelecekte bir noktada üzerinde çalışan yeni insanlar olacaksa eğer, onlar şeyler yapmanın yolunu öğrenmek zorunda kalmadan, kolayca hop.

Ama bunun dışında, ben Albay şarapnel nokta olduğunu düşünüyorum.

Sürece bu soruyu kendiniz cevap veremez gibi, ben söyleyebilirim: Her bir çerçeve kullanın.

Ben bir çerçeve kullanarak sadece düz aptal bir "gerçek bir programcı" off onları daha az yapar düşünüyorum geliştiriciler bir şey biliyorum. Gurur Bu yanlış tür iyi yapılandırılmış ve sürdürülebilir kod yaratma engel olmamalıdır.

Eğer gerçek proje üzerinde konsantre böylece iyi Framework kullanarak size küçük can sıkıcı sorunları bir sürü kaydeder. Tabii ki bir çerçeve olmadan yapamaz hiçbir şey vardır ama biri size çok daha hızlı ve les baş ağrısı ile bunları yapmak mümkün olacak.

Belki deneyim sonra size bir çerçeveye ihtiyaç var ya da daha iyi aslında biri olmadan ancak bu oldukça nadirdir yok durumlarda gösterecektir.