En iyi WordPress "bize ulaşın"

3 Cevap php

Ben birkaç gördük, ve Contact Form 7 denedik, oldukça iyi olan ancak varsayılan olarak oldukça çirkin görünüyor ettik.

Ben de hızlı bir kazı yaşadım ve CSS için bazı kanca eklemek için zor görünüyor. Ayrıca, label elemanı kullanmaz.

En iyi standartlarda deneyim uyumlu kolay kaplanabilir iletişim Wordpress eklentisi nedir?

Update

Ben sadece kendi label öğeleri ekleyebilir ve İletişim Formu 7 ile çalışmak nasıl alabilirim öğrendim.

3 Cevap

Bu iki alternatifler bir gitmek vermek ya da sayfanın kendisinde gönderme ve functions.php dosyasında bazı özel kodu kullanarak kendi oluşturabilirsiniz.

Ben cformsII biraz kullandım ve derileri, bir tıkla-yapı arayüz ve önceden oluşturulmuş formları bir kütüphane ile birlikte geliyor. Bu seçenekler yükleri var ve ücretsiz bir eklenti için son derece sağlam oluyor. Bazı diğer büyük özellikleri bir otomatik cevap vardır ve hatta form verileri başka sonrası olabilir nerede daha fazla özelleştirme için.

cform son derece yapılandırılabilir ve sağ kontrol panelinden veya en sevdiğiniz hangisi ftp aracılığıyla, çok iyi css özelleştirme anlaştım.

UPDATE

Biz de bizim Wordpress MU ağda "Fast And Secure Contact Form" kullanın ve bir tedavi çalışır.

Formidable ben kullanmak ve ben denedim diğerlerinden daha iyi gibi adında yeni bir eklenti var. Onun sürükle-bırak arayüzü kullanmak çok kolay ben müşterilerine kendi formlarını kurmak sağlayabilirsiniz yapar. Ücretsiz sürümü çoğu ihtiyaçları için yeterli, ve (bir tek yüklemek için 35 $ sonsuz için 97 $) ücretli sürüme yükseltmek için istekli iseniz raporlama ve ek alanlarında bir dizi olsun.