dinamik bir klasördeki resimleri taramak ve jquery slayt kullanarak görüntüler

2 Cevap php

o <li></li> veya <div></div>, ben üzerinden okumak için php kod kullandım bir resim dosyası adı ve embed olsun sonra herkes, jquery veya javascript kod parçacığını kullanarak bir klasörü taramak için biliyorum küçük ve tüm göstermek için, ama iyi bir iş değil elemanı ile klasör ve döngü.

I galleria denemek ettik, gallerific, galleryView jquery slayt eklentisi ama bu herkes çimdik, çünkü önceden tanımlanmış yapılandırma veya bir şey php işleme ile de işe yaramayabilir ya da dinamik bir klasörden bir görüntüyü okumak için bu galeriyi hack?

2 Cevap

Orada javascript kullanarak yerel dosyaları okumak için bir yoldur, ancak bu uygun bir şekilde onun tarayıcı kurmak için kullanıcı gerektirir. Firefox'ta böyle özelliği hakkında biliyorum. Senin durumunda, en iyi yolu (sırayla vardır slideshow plugins) görüntü gösterimi için klasör tarama ve Lightbox için PHP kullanmak olacaktır.

Belki de PHP yolunu denedik ve biz bunu düzeltmek yardımcı olabilir ne zaman ne de işe yaramadı söyleyerek daha iyi olurdu?

Yapabileceğiniz en iyi şey muhtemelen belirtildiği powtac gibi Gallery olarak varolan bir şey olacak ya olacak, ya da sadece biraz overkill olabilir, tek bir klasörden resimleri görüntülemek isteyen varsa.

Sen çıkış minik PHP kullanımı ve <li> etiketleri bir liste halinde gerek diğer her türlü bilgi, Lightbox veya herhangi kullanın sonra bazıları (gerekirse) gizlemek için CSS kullanmak ve olabilir ne istediğinizi yapmak için kullanılabilir many other JS resim galerileri.

Eğer (yanlış vb ne oluyor, ne yapıyorsun detaylandırma) bu adımların biri ile sorun yaşıyorsanız, o zaman burada sorabilirsiniz.