Bir Site Haritası oluşturmak ama web sayfalarının bağlantıları kullanabilirsiniz yok

4 Cevap php

Ben bir site haritası oluşturmaya çalışıyorum millet büyük bir çoklu sayfalı web uygulaması için (biz kötü bir gerekir). Teknik onun değil birçok sayfalara erişmek yerine geleneksel bağın javascript kullanmak php / MySQL web formları bir koleksiyon daha fazla.

<td width="100" align="center" ONMOUSEOVER="this.className='bgover'" ONMOUSEOUT="this.className='bgout'" onclick="location.href='../main.php'">Main Page</td>

Yukarıdaki bağlantıları şu anda nasıl yönetildiği kod örneği. Ben çeşitli sayfaları, neredeyse 1000 arama, ve bu "location.href" değişkenleri bulmak ve o bana her bölüm için bir site haritası yardımcı olacaktır biliyorum. Ama belki daha kolay bir yolu var mı? BİZ Trac kullanımı ve SVN yüzden belki de bu konuda yanlış şekilde gidiyorum? Herhangi bir tavsiye mutluluk duyacağız.

4 Cevap

Sitenizdeki tüm sayfaların bir listesini almak için recursive directory iterator kullanabilirsiniz.

Bu, her sayfa dış dünyaya görünür olmasını isteyip istemediğinize bağlıdır. Bazı yapılandırma veya özel / admin dosyalar varsa ben web kök dışına taşıyarak, ya da sadece belirli bir klasör içinde genel eşyalarını koyarak öneririm.

Edit: Ben soru yanlış eğer soru çok kafa karıştırıcı, ben bu cevabı silecektir.

Benim tavsiye kodu düzeltmek için. Sen ile bu kod yerini alabilecek bir php komut dosyası oluşturabilir

<td width="100" align="center" ONMOUSEOVER="this.className='bgover'" ONMOUSEOUT="this.className='bgout'"><a href="../main.php">Main Page</a></td>

Bu bir seçenek değilse sizin tüm site klasör yapısı geçer ve tüm dosyaları bir site haritası oluşturur bir senaryo yazabilirim. Sizin klasör yapısına bağlı olarak oldukça kolay olabilir.

So how does someone with javascript disabled on their browser navigate your site? Not having regular anchor tags for linking pages is a very bad way of doing things. I would probably use something like

grep -ri /location\.href='[^']/ . > links

Bir javascript bağlantı içeren kod her satırı gösteren bağlantılar adlı bir dosya oluşturmak ve site haritası oluşturmak için ilk adım olarak kullanmak için. Sisteminizin yapısı hakkında çok daha fazla bilgi olmadan, onun zor olduğunu daha yön vermek için.

Ben başka bir yerde benim cevap sizi işaret edeceğiz:

Linking a visual sitemap with a web application