Video ve Dizin İçerik Saklama

1 Cevap php

Birisi bir öneri vardır durumunda bu Alptekin'in:

Ben aşağıdaki gereksinimleri karşılayacak bir sistem oluşturmak veya bulmak ya istendi ettik ...

PHP web kök üzerinde bir dizine yüklemek için, ve sonra erişim stream izin vermeden önce, kullanıcıları doğrulamak gerekir: Şu an çözüm - 1) video dosyalarının yükleme izin verin.

2) daha sonra arama için video katılımcı (bu anketleri) hakkında meta bilgileri ile dosyaları Etiketi. - Güncel çözüm: öğeleri ayıran anahtar kelime metin alanı ";" daha sonra aramak için DB bir "anahtar kelimeler" tabloya ürün ayrıştırma.

3) daha sonra tam metin araması için metni Deşifresini, böylece katılımcı devletler, "Ben, bisiklet, koşmak yüzmek gibi" eğer daha sonra "çalıştırmak" için bir arama (triatlon muhtemelen meta alanlara girilen olurdu bu sonucu bulur ) - Güncel çözüm: uyarlamalarını yapmak servisini kullanmak. Sonra tam metin endeksli alanına metni yüklemek.

Yukarıdaki örnekte, yüzme, bisiklet ile anlaşma şirketler, çalışan bu sonucu elde etmek mümkün olabilir bu yüzden bilgileri, abonelik ile müşterileri için hazır olacak, ancak dondurma satıcıları olmayabilir. - Güncel çözüm: yukarı işareti sırasında abonelerin yanı sıra video kategoriler atamak ve aşamalarında kontrol edin. Onlar maç emin olun.

Elle ayarlayarak bir sürü olacak gibi görünüyor, bu yüzden herkes otomatik ya da kontrol etmek için daha iyi bir fikir varsa, lütfen bana bildirin.

Önerileriniz için teşekkür ederiz.

1 Cevap

Kolay! Bir video ve etiketleme güncellemek için bir giriş alanı ile kullanıcıya sunan etiketleme için ayrı bir (basit) arayüzü oluşturabilirsiniz. Insanların kelimelerin etiketleme yapmak almak için Amazon's Mechanical Turk geçer. Ucuz, kolay, hızlı. Biliyorum iyi, aslında veritabanı yakalanan altyazılar ne yapıyorsun için sunucu tarafı çözümü şu anda var. Hatta televizyon istasyonları insanların dinleme ve uzak yazarak var.

Arada, virgülle ayrılmış çözüm daha kimlikleri ile bağlantılı bir tabloda bireysel kayıtları hizmet olabilir. Daha hızlı ve virgülle ayrılmış aramalar daha kolay olabilir, tablo katıldı korkma.