Aynı ebeveyn ile doğrudan geçerli odak altında yatıyor bir öğenin onclick fonksiyonu almak için jQuery kurgulama

1 Cevap php

Öncelikle, ben gerçekten zaman takdir yok gibi benim soru bakarak için teşekkür etmek istiyorum.

Ben bir onclick işlev çağrısının parametreleri olarak dizi verileri yazdırırken bir ilişkisel dizi boyunca bir foreach döngü döngüsü alarak php kullanarak öğelerin bir listesini inşa ve $ thecount bir ID ile her madde döngülerini verir ettik. Alınan tüm öğeler aynı ana div var ve sadece 11 farklı parametrelerle, aynı onclick işlevini çağırır.

Benim soru nasıl onClick çağıran hakkında gitmek yapmak değil, yeni bir odak yapım, doğrudan geçerli odak altında bir öğenin ("function ()"), sadece fiziksel bir tıklama olmadan?

Bu olursa olsun sizin için kafa karıştırıcı ise, ben aslında dinamik çalma inşa ediyorum ve ben zaten oyuncunun geçerli öğe oynamaya bittiğinde, Şimdi sahip hakkında sorun ben gitmek istiyorum nasıl açgözlü yaşıyorum için dinleyici uyguladık Ayrıca bir oyuncu mevcut dosya ile bitmiş olduğunu döndürür kez spesifik onClick () fonksiyonu bulunuyor çağırma sırasında listedeki bir sonraki öğeyi yeni bir odak haline gelir. Tüm başlangıç ​​oynaması çağrısı dışında herhangi bir kullanıcı etkileşimi olmadan.

Bu yardımcı olur ben longtails 'JW Player'ın en son sürümü kullanıyorum

ve bir kez daha zaman için çok teşekkür ederim!

1 Cevap

Sen. Tıklayın () yöntemi, bir sıra. Tetikleyici () kullanarak tıklamalar simülasyonu. İşte yapmanız için çalışıyoruz ne benim tahminim ...

function clickedListItem(arg1, arg2, arg3) {
   var $elem = $(this); // element that generated th click
   var $nextElem = $elem.next(); // next in the list (sibling)
   $nextElem.click(); // or $nextElem.trigger('click');
   $nextElem.focus();
}

Eğer bu eklentiyi kontrol, 'odaklı' eleman bulmak ve sonra kardeş olduğunu bulmak arıyorsanız: http://plugins.jquery.com/project/focused - Eğer o zaman kardeş olduğunu almak ve tıklama gönderebilirsiniz.