Derlenmiş PHP komut var mı?

2 Cevap php

Herkes Apache için bir. Yani uzantısı olarak derlenmiş yaklaşık PHP komut dosyalarını kullandığınız veya okumak merak ediyorum ... Şey ben bir yerde bu konuda okuduğumu hatırlıyorum düşünüyorum ama böyle bir şey varsa bilmiyorum olduğunu.

Bu umut verici, ama eksik görünüyor ve terk: http://phpcompiler.org/

I performansını artırmak düşünüyorum çünkü ilgilenen im ... Belki birisi bunu yapar, bir çerçeve veya apache uzatma işaret olabilir.

Teşekkürler!

2 Cevap

Bu şekilde PHP performansını artırmak istiyorsanız, size Zend Accelerator gibi bir şey denemelisiniz. Her istek üzerine yeniden derlenmesi gerekmez böylece etrafında bayt kodunu tutar.

I performansını artırmak düşünüyorum çünkü ilgi im

Bu çok yüklü bir sorudur. Eğer saatte bir milyondan fazla hit kullanımı vardır Evet, eğer, o zaman (HipHop ile ilgili diğer yanıtları görmek) PHP derlemek çok gerçek yararları vardır. Eğer gerçekten "nasıl benim web sitesinin performansını artırmak mı" sormak istedim eğer Ama sonra muhtemelen kimse size vermelidir son cevap.

Eğer objektif iseniz o zaman ilk önce (tercihen webserver zaman ağ ve veritabanı zaman ayırma) bir istek hizmet için gereken zamanı yakalama yöntemlerini kurmak gerekir, ve sayfa çevirmek kez yakalamak için, sitenizin daha hızlı gitmek yapmak için (yani Bir sayfadaki tüm içerik yüklemek için gereken süre) sonra gibi şeyler bakmak:

  • tarayıcı tarafında önbelleğe alma
  • sunucu tarafında önbelleğe alma
  • opcode önbelleğe alma
  • sorgu optimizasyonu
  • HTTP sıkıştırma
  • OS ve ağ ayarlama

vb

C.