Openx Reklam Dağıtım Sorunları

1 Cevap php

My System

  • Apache 2.2.9
  • PHP 5.2.9
  • MySQL istemci sürümü: 5.1.28-rc
  • Openx v2.8.5

Ben reklamları sunmak için javascript tek sayfa çağrısı kullanıyorum. Her şey bir template.php dosyası aracılığıyla işlenir nerede ev CMS bir çalıştırıyorum.

My Issue The success of an ad being served seems to be very hit and miss. The placement or type of the ad does not seem to matter. For some reason, the loading of the ads is very spotty. Each page serves an average of 3 ads. Sometimes none show up, sometimes 2, sometimes 1. There does not seem to be any consistency in the problem occurring. The problem seems to have worsened since I updated to the most recent version and started using Single Page Call.

Ben kaynağını kontrol ettik. Tüm javascript script yerde, ancak reklam içeriği olması gereken komut altında oluşturulur. Reklam olmalıdır boşluk sadece boş.

Hiçbir javascript hataları oluşturulur.

Herhangi bir yardım büyük takdir edilecektir.

1 Cevap

Bölgeye atanan kampanyaları tüm sözleşme ve atanmış Kalıntıları yokken, benim için bu oldu. OpenX temelde görüntülemek için sol gösterim ile hiçbir pankartlar vardı.

Ayrıca, onun oldu t başka time Tek Sayfa Call of bunların uygulanması ile oldu. OpenX önceden yükler ne olursa olsun onlar görüntülenen ya da değil eğer, her sayfada diziye koyduk tüm bölgeler. Eğer bölgeleri bir sürü varsa yukarıda olanlar gösterim ile tüm reklamları almak çünkü Yani, dizinin sonuna yakın olanlar herhangi bir reklam alınamıyor.

Eğer reklam bölgelerinin bir sürü bir CMS varsa, dinamik sadece belirli bir sayfada görüntülenmesi için gerekli bölgeleri yüklemek için Javascript dizi kontrol etmek zorunda gidiyoruz. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa ben Joomla için bir çözüm var.