Bir web sayfasındaki bir arayüz tasarımı için en iyi tasarım deseni nedir?

2 Cevap php

Ben OOP kullanarak benim WEB sitesinin arayüz oluşturmaya çalışıyorum. Bunun için menü, küçük gibi çeşitli nesneler olması gerekir, contentBoxes tam bir düzen oluşturmak için bir araya katıldı.

Ben cepten sunum için kullanılan değil biliyorum ama yine de yapmak gerekir. Herkes bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

2 Cevap

Model-View-Controller Pattern içine bak

Eğer tüm html dışarı çıkarır hale adında bir yöntemi () var bu arayüz veya soyut sınıfın tüm nesne devralır gibi gerçekten basit bir şey ile başlayabilirsiniz. Html kurma özellikleri değeriyle ditacted, sen bu bağlantılar için tüm html inşa render, bağlantı nesneleri bir koleksiyon olarak bir menü söylüyorlar.

Eğer nesnelerin özelliklerini modelleme başlayabilirsiniz Furter bir adım gidiyor divs alt öğeleri söylüyorlar, böylece bazı nesneler (Interface IBlockElement devralan), oğul (Interface IInlineElement) gibi diğer nesneler için izin verebilirsiniz.

Sen implementn üst nesne tüm alt öğeler methos işlemek işler olduğunda da denir bir şekilde uygulayabilirsiniz. Eğer $ sayfa-> render () 'i ve tüm iç unsurları tüm html tükürme, hale söylüyorlar.

Bu esas olarak benim deneyim gelişmekte değil. NET Umarım bu mantıklı