Eğer çerçeveler geçmeden önce OOP iyi bir altyapıya ihtiyacınız var mı?

6 Cevap php

Tüm OOP olmak Altyapıları, bu OOP sağlam bir altyapıya sahip olmadan çerçeveler içine gitmek akıllıca olmaz mıydı? Ben temel sınıfları ama çok süslü ya da soyut bir şey yazabilirsiniz.

Ne kadar çerçeveler geçmeden önce OOP bilmeli?

Şu anda PHP Object-Oriented Programming OOP öğrenmek duyuyorum.

EDIT: Once you start programming in OOP, is there a need to move back to procedural? Or is OOP the way to go because it's more organized and more reusable. (obviously if the site is very small, procedural would be fine)

6 Cevap

Onun her zaman iyi üzerinde çalıştığınız ne güçlü bir anlayışa sahip. Yani evet ben seni cepten böylece sınıflar vb uzatılabilir anlamak nasıl çalıştığını yüksek düzeyde öğrenmesi gereken iyi bir programcı olmak için düşünüyorum

Eğer çerçeve ile başlamak için yeterli bilgiye sahip olsa noktada. Eğer birkaç bölüm vardır Yani, bir kez seçim çerçevesini ve size araştırma bunu ve tekrar anlamıyorum bir şey görmek her zaman kullanmaya başlayabilirsiniz.

EDIT: Eğer usul hakkında güncel soruyu cevaplamak için.

İlk ve en önemli PHP anlamak gerekir, OO çok yararlıdır ancak körü körüne OO kod oluşturmak gerekmez. Bunu neden yapıyorsun anlamak ve bunu kullanmak gerekmez zaman biliyorum. Eğer büyük ölçekli vurduğunuzda (Örneğin çoğu programers gerçekten bu sorun haline çalıştırmak değil) bunu daha hızlı çalışmasını sağlamak için OO kod bazı geri itmek gerekebilir. OO havai ama çok kullanışlı bir havai olduğunu.

Evet, son derece orada hazır çerçeveler herhangi geçmeden önce cepten kavramların yapı taşlarını bilmek önerilir. Bir çerçeve içinde kendi kariyerine başlamış arkadaşlarımın çoğu (hatta daha kötüsü, kendi mülkiyet varsa) açıkça Nesne Tabanlı Programlama temel kavramlarını emmek için şimdi mücadele.

Ancak, hiçbir şey bu ve diğer birçok orada gibi online topluluklara katılarak yanyana bu kavramlar öğrenme sizi durdurmak için gidiyor. Tasarım desenleri ve Object Oriented Programming ile ilgili kitapları da okuyabilirsiniz.

Bence onun bir çerçeveye doğru hareket önce OOP en azından temel bir anlayış olması çok akıllıca. Ben onun önemli her şeyden önce PHP temellerini anlamak için düşünmek en önemlisi de. Ben (örneğin) Zend Framework gelişmiş kullanıcılar kendilerini tanımlamak ama gerçekten eski stil usul kodu ile mücadele ve bir çerçevede değil çalışma zaman temel güvenlik kavramlarını anlamıyorlar programcının gördüm. Eski kod miktarları göz önüne alındığında, çoğumuz temellerini anlamak için daha sonra hayati günlük programlama hayatımıza gün uğraşmak zorunda kalacaktır.

Nesne Odaklı programlamanın ana noktalarından biri kodunuzu oluştururken, bu tür yineleme gibi uygulamalara gevşek bir bağlam geçerli olduğu bir gerçektir.

Eğer o iterated bir nesne var bu varlık için yineleme arabirimini uygulamak ise yinelemenin basit bir örnek, veritabanı deyim nesnesi olduğunda, veritabanı soyutlama değildir ..

Aynı kavramlar benzeri çerçeveler önemli bir faktördür ve. Lütfen bir çerçeve oluşturarak, bu yüzden bence onun temel OOP iyi bilgiye sahip olmak.

Çerçevelerinin bütün kavram programlama yapısını basitleştirmek için ve bu uygulama majoy yolu OOP kullanılarak gereğidir.

Zend Framework veya Symfony kullanmayı planlıyorsanız OOP bilgisi kesinlikle yararlı olacaktır - Bu kullanarak olacak PHP çerçevesinde bağlıdır. Nesne yönelimli olmayan diğer birçok PHP çerçeveler Ancak, vardır ...

OOP'deki bilgi size framework.You bu yolculukta OOP kavramları anlayacaksınız ile daha sonra devam OOP'deki temel bilgilere sahip çok yararlı herhangi programmer.If içindir. Ben çerçevesinde başladığımda OOP ile ilgili temel fikir var. Ben çerçevesinde ilerleme gibi daha pratik OOP kavramları anladım ...