Mootools XMLHttpRequest için php yanıt olarak UTF-8 BOM

2 Cevap php

Benim ilk küçük AJAX etkin Joomla bileşeni yazıyorum. Ben mootools kullanıyorum. Ben Joomla bileşeni iletişim için XMLHttpRequest var ve bileşen bir yanıt verir - php tarafından yankılandı sadece düz metin gibi,

echo 'Hello World!';

Wireshark bu istemci tarafında javascript tarafından okunan aldığında tepki 277 \ 273 \ 357 \ 277 \ 273 \ \ 357 ile başa eklenmesi gerektiğini söyler hariç, tüm iyi çalışıyor. Bu komut gösteren bir uyarı kutusunda yanıt önce küçük bir kare olarak gösterir.

Ben açıkça XMLHttpRequest üzerine kodlamasını koymayın; Mootools dokümanlar söylüyorlar UTF8 o varsayılan.

Bu işlemek için doğru yolu nedir? Ben istek üzerine kodlama ayarı olmalı? Mime tipi? Javascript ondan kurtulmak gerekir? Ben yanıt UTF8'i gerektiren herhangi bir karakter için planlama değilim, bu yüzden düz eski ASCII kullanan çok benim için ok olurdu.

Teşekkürler

2 Cevap

Microsoft Expression Web 3 kullanıyorum, ve php dosyaları için bir BOM eklemek değil ayarlanmış olsa bile, bir BOM php dosyaların başında gerçekten vardı. Ben BOM kaldırmak için bir hex editörü kullanılan ve tasarruf ederken şimdi İfade artık bir Reçetesi katmıyor.

2 BOMs xmlhttprequest tepki vardı neden bilmiyorum, ama şimdi de gitti.

Bir UTF-8 BOM genellikle tavsiye edilmez. Bayt sırası bu yüzden sadece UTF-8 kodlanmış, gerçekten, aşağıdaki içeriği tüketen kaynağını bildirmek dışında çok az bir amaca hizmet UTF-8 geri alınamaz.

Ben Joomla sonunda (tercih) veya javascript ya da şerit diye.

Orada bir çift Reçetesi var gibi Ayrıca, hangi nedenle olursa olsun, görünüyor.

This related question de yardımcı olabilir.