Posta Joomla ile özel e-posta adresleri (örneğin me@mycompanyname.com) teslim edilmez

1 Cevap php

Joomla 1.5.15 kullanıyorum. Sitemde çalıştıktan sonra, herkesin kayıt mümkün olacaktır emin olmak için farklı e-posta adresleri ile test etmeye karar verdim. Orada vb hotmail, yahoo, gmail, hiçbir sorun oldu ama benim şirket e-posta adresi ile kayıt yaparken, ben hesabımı aktive etmemi herhangi bir mail almadım fark ettim. Joomla mesajı hesabım yaratıldı ve aktivasyon gönderildi ama benim posta kontrol, ben bir şey görmüyorum dedi. Daha sonra diğer bazı özel e-postalar ile test etmeye karar verdim ve Joomla çoğu postalar göndermek olamazdı fark ettim.

Ben sadece o e-posta adresleri bu soruna neden olan yere sunucu ayarları olup olmadığını Joomla'nın posta sisteminin bir sorun olduğunu ya da olup olmadığını merak ediyorum. Ben şirketin web sitesi host canlı desteği ile konuştum ve onlar postaları teslim edilebilir önce benim sunucuda bazı şeyleri değiştirmek zorunda söyledi. Sonra devam etti ve bu değişiklikleri yapılmış ve posta teslim edildi.

Benim sorunum çözüldü ama sonra, Joomla onlar için iyi bir seçenek değil veya yapabileceği bir şey olduğunu sitede kayıt ve tüm bu bilmiyorum isteyeyim (özelleştirilmiş e-posta ile) diğer insanların ne anlama geliyor Joomla sadece olur, bu e-posta sistemlerinden biri gibi herkese postalar göndermek yapmak için.

1 Cevap

Bazı insanlar onları alıyor ve diğer değilse, o zaman ben bir sunucu sorunu olduğunu öneririm. Eğer gönderiyor iseniz

name@domain.com

ancak web sitesi üzerinde

notdomain.com

Eğer SMTP kullanmadığınız sürece daha sonra etki ve gönderici olarak spam olarak birçok sunucu olacak bayrak onu, eşleşmiyor