CodeIgniter ile paginating zaman URI kesimleri kaybetmek

0 Cevap php

Ben kullanıcı fiyat aralığı, banka ve diğer şeyler aracılığıyla filtre edebilmek olmalıdır / ödemeler arayüzü var. Bu filtreler, standart seçeneğini kutuları vardır. Ben filtre form gönderdiğinizde, tüm post verileri ödemeler / search adında başka bir yönteme gidiyor. Bu yöntem, doğrulamayı gerçekleştiren bir oturum flashdata içine sonrası değerlerini kaydeder ve geri URL yoluyla flashdata adı geçen / ödemelere kullanıcıyı yönlendirir.

Yani hiçbir filtreleri ile benim standart sayfalama bağlantılar tam olarak şu şekildedir:

payments/index/20/
payments/index/40/
payments/index/60/

Eğer filtre formu göndermek ve eğer, dönen URL:

payments/index/0/b48c7cbd5489129a337b0a24f830fd93

Bu sadece harika çalışıyor. Ben başka bir şey için sıfır değiştirirseniz, sadece iyi paginates.Bu. Tek sorun, ancak olduğunu << 1 2 3 4 >> sayfa bağlantıları alışkanlık ofset pagination sonra karma tutmak. CodeIgniter bu ek uri kesimini görmezden sayfa bağlantıları oluşturuyor.

Benim uri_segment yapılandırma zaten 3'e ayarlanır:

$config['uri_segment'] = 3;

Hash olabilir veya olmayabilir var çünkü 4'e uri_segment ayarlanamaz. Herhangi bir fikir bunu nasıl çözebilir? Bu URI son segment olarak ofset olması CI için zorunlu mudur? Belki yanlış bir yaklaşım çalışıyorum, bu yüzden tüm kulaklar duyuyorum.

Teşekkürler millet.

edit: Why am I passing the flashdata name via uri you might ask? because it allows the user to open several browser tabs and do different searches in each tab. For each filtering you do, a new flashdata var is generated.

0 Cevap