CSS3 gradyan ayarlarınıza göre php ile görüntü üreten?

0 Cevap php

Herkes bir php kütüphane var olup olmadığını bilmek, ya da yoksa, temel bir HTML öğesi giriş ayarları, php aracılığıyla bir görüntü oluşturma hakkında gitmek konusunda herhangi bir giriş var, ve CSS 3 gradyan parametreleri gelmez.

Bu yararlı olacağını neden bir örnek vermek gerekirse, ben temel CSS3 degrade stil kullanarak bir web sayfası için tel kafes dışarı atarken, iyi, bir sürü benim tasarım ve geliştirme süresini hızlandırır ki, bir kaç gün önce olarak bulduk. Ben photoshop dan tasarım olamaz, hasta sadece aptal küçük değişikliklerle telafi etmek için daha küçük aptal verdiği şeyler bana yol aptalca küçük şeyler verdiği saat harcamak.

- Yani, ben sonuna kadar photoshop kullanarak durdurmak için bir görünüş vardı ve sadece olayları için öğeleri, metin-gölge, ve sınırların ana stil odaklanmak, ve ben super temiz, daha odaklı düzen yapmak mümkün olduğumu hissediyorum Daha sadece css ile grafik tasarım temelleri sınırlanmıştır.

Her neyse, ben düzenleri her tarayıcı görüntüleri işlemek için mümkün olduğu kadar, daha sonra photoshop grafik yeniden, yapmış sonra Im planlama yani. Bu alışkanlık uzun sürebilir, ama ben sadece PHP ile bunu yapabileceğini eğer kadar gider yinelenen olarak, bu inanılmaz olurdu. Örneğin, temiz görünümlü ipad / pod imsi menü / düğme degrade bir hale getiren, örneğin bu stil almak.

[code] background: -moz-linear-gradient(top, #808080, #454545 50%, #313131 51%, #333333); background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0, #808080), color-stop(.5, #454545), color-stop(.5, #313131), to(#333333));[/code]

Temelde ne Im yapmak isteyen orada gördüğünüz gibi görüntü işleme kontrol eden bir veya daha fazla girdi almaktır. Bir genişlik ve yükseklik giriş almak ve buna göre görüntü degrade işlemek, yani ben, kaydedin ve yükleyin sonra benim tasarımları kullanabilirsiniz.

Yani ya, ben PHP bazı görüntü üretme yetenekleri vardır biliyorum ama ne ölçüde bilmiyorum, bunu hakkında veya zaten var olup gitmek için en etkili yolu üzerinde herhangi bir giriş, takdir!

0 Cevap