Otomatik olarak genişlik ve yükseklik ekleyerek bağlıyor

0 Cevap php

Ne istiyorum akıllıca buluyorum ve width ekleyebilir ve height HTML bir damla herhangi bir <img> etiketi bağlıyor olacak ben kullanıcı girişi üzerinde çalışabilir bir işlevdir görüntüler yük ise sayfa akarlaştırılması sorunları önlemek amacıyla.

Bir kullanıcının giriş daha sonra görüntülemek için veritabanına yazmadan önce dezenfekte ve genellikle güzel yapılan bir PHP forum için gönderme komut dosyası yazıyorum. Ben şeyler daha güzel yapmak için ne bir örnek olarak, alt şöyle görüntülere niteliklerini ekler bir komut dosyası var:

Here are two images: <img src="http://example.com/image.png"> <img src="http://example.com/image2.png">

hangi gönderme script tarafından sterilize üzerine, olur

Here are two images: <img src="http://example.com/image.png" alt="Posted image"> <img src="http://example.com/image2.png" alt="Posted image">

(Bu HTML 4 sıkı altında doğrulamak yapar, ama belki alt niteliği-ne yazık ki ruhu değil!)

Yani, benim fonksiyonu için, ben sunucu bu işlev her {[için üretir özelliklerini uygulamak, sonra da HTML blokta bulduğu her dış görüntüsünde getimagesize() çalıştırmak gerekir ki belli belirsiz bir fikrim yok (1)]} etiketlemek, içine çalışır. Ben bu işlev önce yazılmış olduğunu varsayalım, ama ben Google veya php.net docs üzerinde hiçbir şans oldu. Ben sıfırdan başlamak zorunda, ya da birileri ben kullanmak ya da bu işi yapmak için adapte olabilir (nispeten) sağlam fonksiyonunun farkında mı?

0 Cevap