Post-yönlendir-al Modeli - Veri Depolama Yöntemleri &

0 Cevap php

Benim bir soru benim formlarda PRG Desen kullanırken yönlendirme sırasında verileri korumak için nasıl olduğunu. Özellikle, ben bir e-ticaret uygulamasında bu kullanmak isteyen kulüpler. Ben yönlendirmeye veri depolama üç seçenek var ve ben her ile kaygıları var. Ben siz beni bu konuda düzeltmenize yardımcı mümkün olabilir umuyorum:

1.) Store Data in URL String

Ben URL geçirilen şifrelenmiş bir dizge olarak saklayabilirsiniz. Bu benim kredi kartı bilgileri saklamak zorunda değilsiniz ki büyük, ama benim endişe (ve belki de yanılıyorum) Google Analytics Encypted rağmen, kredi kartı bilgilerini neden olabilir endeksli olması ve arama sonuçlarında göstermek olduğunu . Umarım bu endişe yanlış duyuyorum ve kolay olduğundan, bu yöntemi kullanabilirsiniz.

2.) Store Data in Sessions

Ben bir oturumda veri depolayabilir, ancak bazı kullanıcılar uygulamanın kullanışlılığını sınırlayan hangi, çünkü devre dışı bırakılıyor kurabiye oturumları kullanmak mümkün olmayacaktır endişeliyim. Ayrıca, ben oturumda şifreli kredi kartı bilgilerini depolamak olacağını ve PCI Uyum ben hiçbir koşulda CVV saklamak için izin değilim diyor.

3.) Store Data in Database

Ben oturumları ile olan uyumluluk endişe çözecek olan, bir veritabanında verileri saklamak olabilir - ama ben hala hiçbir koşulda CVV numaraları saklamak için izin olmama sorunu ile sol.

Bu PRG desen kullanırken URL yoluyla bilgi geçen en iyi yöntem gibi görünüyor. Ben sadece sayfa kudreti endeksinde ki Google Analytics URL sorgu dizesi endişeli değilim. Sorgu kredi kartı bilgilerinin şifrelenmiş ve okunamaz formu olabilir olsa bile, ben hala o şey üzerinde göstermek istemem. Umarım Analytics bu bilgileri saklamak ve endeks olacağını düşünerek yanlış duyuyorum.

Yardımın için teşekkürler bildiriniz.

0 Cevap