iş vs oo program değişiklikleri kuralları

0 Cevap php

I am maintaining a custom built and highly OO e-commerce application. The original designer made a few assumptions like: - there will never be more than 3 types of sales tax (state, national & hamonized) - each type of sales tax can have only one rate. - each state will be assigned one of the three tax types.

O daha iyi bilmesi gerekirdi, ama bir ani, her devletin kendi öz "uyumlaştırılmış" vergi oranı ayarları olduğunu ... anda makul görünüyordu sanırım.

Sorun: 3 düzeyleri nesne yığını aşağı, ben sadece miktarı ve vergi türü kullanan bir vergi hesaplama yöntemi var. Şimdi ben biraz anlayış ya da öğrenmek için küçük bir bütçeye sahip bir uygulama oldukça büyük bir yeniden yapılandırılması ve görev ile karşı karşıya am

Ben bir oturum değeri içine devlet kodu malzeme ve diğer ucunda sabit kodlanmış hesaplamalar biraz yapmak için eğimli duyuyorum. Yerine yeniden yapılanması (1 gün) (1-2 hafta?)

Hayal mi yoksa OO uygulamaları daha büyük bir öğrenme eğrisi var ve iş kuralları beklenmedik bir dönüş alırken korumak için daha zor olabilir?

0 Cevap