nasıl OpenID aynı OpenID son nokta farklı oturumlar arasında farklılık gösteriyor

0 Cevap php

I SMF kullanıcı hesaplarına dayalı bir kendi OpenID uç noktasını uygulamak çalışıyorum. Ben phpMyOpenID ve bazı SMF yetki kodu kodumu göre.

O kadar iyi çalışır. Ben herhangi bir sitede kayıt / giriş için bitiş noktası kullanabilirsiniz. Ben SMF üzerinde giriş değilim, bu benim giriş için sorar ve bu SMF giriş başarılı olursa, onu kabul eder.

Ancak, bu farklı SMF giriş bilgileri arasında farklılık olmadığı görünüyor. Yani Başka bir kullanıcı, o sitesi X bitiş noktası kullanmaya çalıştı bildirdi onun SMF hesabıyla giriş ve (ben daha önce bu sitede OpenID uç noktasını kayıtlı) sitesi X benim kullanıcı hesabı indi.

Ben bir şekilde SMF giriş göndermek veya SMF giriş başına bu şekilde benzersiz yapmak gerekir sanırım. Belki düzeltmek için gereken daha fazla şeyler de var - ben yapmam gerekeni muhtemelen önemsiz gibi, ben burada SO sormak düşündüm.

The code (just PHP), if you want to take a look, is here: http://github.com/albertz/smf-openid-server

Ya da belki sadece ben her SMF giriş için benzersiz kılmak için ne yapmak gerekir açıklar.

Ben planlıyorum bir başka proje oyunculu C + + oyunda bir OpenID istemcisi. Hoster OpenID aracılığıyla kimlik insanların sadece oturumların seçeneğine sahip olacak. Ayrıca ben mümkün sadece bazı insanların giriş için izin yapmak istiyorum. Bir OpenID giriş dayalı benzersiz bir dize almak için ortak bir yol nedir? Bu durumda, ben http://{smf-openid-endpoint}/{smf-user} veya http://www.google.de/profiles/{google-user} gibi bir şey düşündüm. Böyle bir dize almak için kurallı bir yolu nedir?

Ben burada da onu giyiyorum neden bu diğer soru benim ana soru ile ilgili olması, yani düşünüyorum.


Ayrıca ilgili soruya bakın: Is the identifier URL unique? What are the different terms?

0 Cevap