Mevcut giriş için ek olarak Facebook Login?

0 Cevap php

Ben bazı sosyal yönleri ile bir PHP / MySQL e-ticaret sitesi geliştiriyorum ve Facebook ile entegre etmek arıyorum. Zaten yerli kullanıcı kaydı / oturum yönetimi sistemi var. Ben böyle bir "Beğen" düğmesi gibi iframe "Sosyal Eklentiler" eklemeyi başardı. Ama gerçekten kullanıcılara yerli kayıt süreci üzerinde Facebook üzerinden site ile kayıt seçeneği sunmak istiyorum.

Ben OAuth protokolü üzerinden bir erişim belirteci almak, ve sonunda bir kullanıcı kimliği alma fikri anlamak. Benim endişeleri iki kat vardır:

  1. Bu yöntem, güvenli midir? Bu bir e-ticaret sitesi, ama ben herhangi bir kredi kartı ya da herhangi bir diğer hassas verileri depolamak değilim. Ben bu yararlanılabilir nasıl düşünemiyorum, ama ben sadece bir başıyım!

  2. Ben ilk belirteci almak ve kayıt işlemi sırasında kullanıcı kimliğini nasıl anlamak. Ama nasıl bir getirisi (oturum) kullanıcı tanıyabilirim? Bunun için JavaScript SDK (I kaçınmak istediğiniz bir şey) uygulamak zorunda mıyım? Ya da, ben zaten doğal işlenir gibi oturumları işlemek, ancak uygun bir Facebook kullanıcı kimliği ile oturum tanımlama normal bir kullanıcı kimliği değiştiririm?

Cevaplar ortada özür dilerim. Ben Google ve Facebook belgeleri dolaştılar, ama ben buluyorum yarısı bağlantılar FBConnect wiki makaleleri kalktı vardır, ve yeni dokümanlar yararlı, ama örnekler üzerinde seyrek. Ben hala desteklenmektedir ne hiçbir fikrim yok, ne yeni, ve bunu nasıl!

0 Cevap