PHP: PHP beri Kod denetleyicisi gevşek bir türü / dinamik bir dildir?

0 Cevap php

Ben boyutu ılımlı büyümeye başlıyor küçük bir PHP web tabanlı bir uygulama var.

I PHP bir loosely/weak typed, dynamic language, verilen ise benim PHP kod tabanı yönetimi ile ilgili olmaya başlıyorum.

Nasıl diğerleri gevşek / zayıf yazdığınız dinamik dilleri tabanlı kendi kodunu yönetirim?

Önceden ayrıştırıcılar Bana aşağıdaki gibi kimlik gibi şeyler benim kod tabanı üzerinde çalışır kontroller için izin PHP için var mı?

$var1 = 'data';
// vr1 doesn't exist, it's a typo of $var1, but PHP would allow for this and not complain
echo $vr1;

UPDATE:

Yukarıdaki örnekte iyi örnek olabilir ama aslında, ne iletmek için çalışıyorum kod çalışma zamanında üretim çalıştırdığınızda bir dinamik zayıf yazılı dilde bazı hatalar sadece bulunacağını olduğunu olmayabilir; Bu sorunlardan bazılarının tipik DERLEME anda kesin belirlenmiş statik dillerde bulundu olurdu, oysa.

Nasıl ben de olmayan bu algoritma türü PHP hataları önceden Birim Testlerinin bir deli sayıda oluşturmak zorunda kalmadan üretime kodumu hareketli bulabilirim?

Gibi, ben önce üretime hareketli, bunun üzerinden benim PHP kodu çalıştırmak nerede bir şey var ve bu ön-işlemci sadece Esasen, için doğrulama için benim kodu kontrol tanımlanan değişkenler, vb kullanıyorum sağlamak için kodumu ayrıştırır yok kullanımlarından olmayan algoritmik türü. Örneğin bir dize, vb cebir gerçekleştirmek çalışmıyorum

UPDATE 2

Ben "derlemek" türü PHP kimlik için bir yol olmayan algoritmik hataları bu tür arıyorum çünkü unutmayın, bu soru not answered, CALISMA ZAMANI değil hala edilir.

0 Cevap