Kristal gibi bir şey PHP Raporları?

11 Cevap php

Ben PHP çalışır ve kristal raporlara benzer bir şey arıyorum. Temelde ben sadece veri takarak çıktı faturalar can, ve sonra bir yazıcıya göndermek anlamına gelir düzen kurulum olması gerekir.

Ben buldum yakın şimdiye kadar PDFB, ama kesin konumlandırma olması gerekir gibi bir ağrı biraz.

Ben (PostScript güzel olurdu!) Bir şablon (tabanlı tercihen XML) dayanmaktadır fatura ve bize baskı için kolay bir forma daha sonra çıktı onu yaratacaktır şey var istiyorum

(Bunlar bir GD görüntü olarak oluşturulabilir olsa) çok barkod desteği olması gerekir

Başka bir gereklilik Bu ipliğin, dişler olmasıdır

11 Cevap

XML + XSL'yi kullanın: via Apache FOP ile FO PHP-JavaBridge.

http://wiki.apache.org/xmlgraphics-fop/HowTo/PHPJavaBridge: Burada nasıl

PostScript güzel olurdu!

Birçok PostScript yazıcılar çok PDF anlıyorum.

PHP Spreadsheet_Excel_Writer kullandım, ve yeterince iyi. WYSIWYG, ancak XSL dosyaları oluşturmak yapar, ve ben onunla mutluyum değil. Daha sonra, use OpenOffice macro PDF belgesine dönüştürmek için olabilir. Bu çok PHP çalışır, ergo, komut satırından çalışır.

Ya da burada daha iyi bir yol.

Smarty şablon dönüştürmek için OpenOffice kullanın. Smarty PHP için serin bir çiftleşmiş motoru, ben bu amaç için tavsiye. Sonra Smarty PHP ile saf HTML oluşturur. Son olarak, sadece yukarıda bahsedilen yöntemi kullanarak PDF haline oluşturulan HTML dönüştürmek.

Devrim (tm) Raporlama.

EDIT Jun6 2009 Modded down? Ah, nevermind.

Her neyse, bu yöntem X11 çalıştıran olmadan başsız sunucuda çalışır. (Ben bunun yerine "DannysLibrary" koleksiyon "Standard" önceden var olan koyun hariç) mentioned link adlı senaryoyu aldım ve sonra macunu kullanmanızı, Windows makinede bu komutu koştu ettik, ve X kapamak aşağı uzak makinede ve DISPLAY değişkeni de, her durumda, OOo bağlanmak için X11 bulabildiğim bir yolu yoktur ... set ve değildi.

$ openoffice.org -invisible -headless "macro:///Standard.Conversion.ConvertWordToPDF(`pwd`/logaritamska.doc)"

Bu çalışır ve ben bu HTML yazdırılabilir raporlar üretimi de dahil olmak üzere, PDF içine başka bir biçime dönüştürmeyi ihtiyacım olacağını herkes için büyük bir çalışma eminim. Yapabildin makro düzenleyerek, belki de, hatta OOo girdiden veya geçici hizmet URL'den doğrudan okumak ve önceden tanımlanmış dosya içine çıkış olsun. Eğer genişletmek için temel kodu aldıktan sonra link üzerindeki komut oldukça basittir.

Özet:

  • XLS veya HTML gibi raporları oluşturmak
  • çevirebiliriz
  • Bu OOo olsa bile, bu başsız makinelerinde çalışır

EDIT Jun 9 2009 I've tried to implement an online converter this way. You should make PHP run under the same user under which you created macros. This user apparently cannot be www-data. I've tried to use suphp, but for some reason it didn't change the user properly (posix_getuid() kept returning 33 which is www-data). I'll edit this once I fix this.

EDIT Jun 26 2009 Guess it took me a while to report back. Yes, this works with suphp. I'm however not in position to show it live, since the only server I have runs a relatively critical web app which didn't have professional security auditing. This means one of the things we depend on to protect the backend is that the user under which frontend runs is a very very unprivileged user (such as www-data). Don't ask :-)

Evet, OO.o ile PDF dönüştürülmesi oldukça gerçekçi: bu kimse yardımcı olur umarım. Orada bile bazı uzak arayarak destek OO.o içinde ama ben sadece bu yazı amaçlar için bu çalışma yoktu.

Ben php eclpse kullanmış: "BIRT Projesi"

http://www.eclipse.org/birt/phoenix/

You design your report in Eclipse. Then upload it to your server (it must be running tomcat) I know. Then you can call that report from your php application you can send the parameters to the report through the query string:

/ Myreport.birt? Param = var & param2 = var2'ye

We have a 4 year application working like this so far. Around a 100 reports and it works really well.

Tabii ki açık kaynak.

İyi şanslar

PHPReports, sizin ihtiyaçlarınıza uygun olabilir göz atın.

Eğer php-ortamda (genelde hangi mümkün olmalıdır) bir Java uygulaması aramak için yönetmek JasperReports belki aradığınız şey:

Ben yaklaşık bir yıl önce aynı sorun koştu. Varolan bir çözüm için üzerinde arama sonra ben birini bulamadık, bu yüzden Zend Framework PDF oluşturma kütüphanesi kullanarak bir kırpılmış kristal rapor yazdı. Ben ağır bölümleri ve şablonları tekrarlayarak, gruplandırılmış nesneler desteklemek için kendi kütüphane uyum vardı. O çalıştı, ama gerçekten aksak, ve ben tekrar yapmak olsaydı, ben de, dedi Gushiken gibi bir web hizmeti aracılığıyla veya bir komut satırı uygulaması arayarak, kristal raporlara php köprü için bir yol bulur. CPAN mations bir Perl arayüze sahip: Win32::OLE::CrystalRuntime::Application .

Ne işleri ile gitmek - bir PHP çözüm geçtiğimiz yıl yayımlanan olmuşsa, ben saçını çekerek zaman kaybetmeyin CR karşılaştırmak için yeterince olgun şüpheliyim. Zaman pahalıdır. Yazılım değildir.

The right tool for this need is XSL-FO, as it's perfect for printable media. XSL-FO is also a W3C Recommendation, with XSLT. I've made a php tool that use XSL-FO as intermediate language for reporting, this XLS-FO is the result of merging (processing) the report XSLT template with your XML data.

MS Word kullanarak ve kullanıcı kılavuzunda gösterildiği gibi ihraç automagically şablonu oluşturun. Sonra verileri XML ile şablonu ile raporlama motoru beslemek, ve çalışma zamanında.

Ayrıca zamanında, çıkan XSL-FO raporu işlenir:

a) Aynı XSL-FO (ayıklamak istiyorum ya da sadece bir XSL-FO istiyorsanız)

b) A perfect PDF (ApacheFOP) XSL-FO işler

Bir XSLFO2HTML dönüşüm c) HTML.

Here you have the project, its a symfony 1.4 plugin: https://github.com/juanmf/sfPlugins/tree/master/reportPlugin

I plan to decouple it from sf. Don't hesitate to ask anything. Here is the HowTo: https://github.com/juanmf/sfPlugins/blob/master/reportPlugin/doc/HowToReport.pdf?raw=true

This post might also give you some help: Report engine solution for LAMP application

Saygılar!

Reportico

Bence herhangi bir kolay ayrıntılı iyi biridir ve zengin PHP Rapor Tasarımcısı bulunmaktadır.

Try Tufat

I just happen to see that ..may be it will help you. However there is a free version is available for you to test.

Sen beğeneceksin .. kopyasını paylaşın.

i phpreports kullanmış ve bu başlıklar, altbilgiler, gruplar, alt toplamlar, vb desteği beri i web tabanlı raporlama için kötü değil itiraf etmeliyim

siwapp.org, bu Senfoni Çerçeve dayalı opensource faturalama uygulama bir göz var, o erken beta ama çok umut verici.