Ikili kodlanmış parametreleri ile bir PHP webcoder oluşturma?

3 Cevap php

Ben geliştiriyorum bir iPhone projesi için bir PHP webcoder oluşturmaya çalışıyorum. Ben o zaman bir veritabanında bu mağaza olacak webservice, bir görüntü (resim) göndermek gerekiyor. Ben de istendiğinde, tabii ki, bu verileri geri dönecek bir hizmet yazmak gerekir.

Ama nereden başlayacağınızı emin değilim. Ben böyle bir webservice inşa edebilirsiniz nasıl 'googled' ettik ama bu nasıl yapılabilir hiçbir iyi örnek bulabilirsiniz. Herkes bir kod örneği ya da yardımcı olabilecek bir öğretici bir url var mı?

Selamlar,

Jamie.

3 Cevap

Ne yapmanız gereken iphone müşteri bir "POST" alacaksınız sunucusu üzerinde bir form işleme komut dosyası oluşturun. Bunu yapmanın basit bir örnek http://www.w3schools.com/PHP/php_file_upload.asp tamamen PHP kullanarak mevcuttur.

Eğer müşteri olarak iphone var ancak, çünkü siz zaten sunucuda kurulum komut dosyası için "POST" için görüntüyü NSMutableURLRequest nesnesini kullanmak isteyebilirsiniz. Sen resim nereden geldiğini belirtmek yok, ama muhtemelen bu okumak istiyorum:

http://iphone.zcentric.com/2008/08/29/post-a-uiimage-to-the-web/

Ben şeyler iPhone sonunda bilmem, ama sen Sabun protokolü üzerinden görüntü bilgi taşımak sağlayacak XML şema tanımı Base64 kodlanmış veriler için destek sağlar (ve Hex veri kodlanmış).

Perde söylediği gibi, bir POST formda görüntü verileri ile bir HTTP POST isteği oluşturmak gerekir.

Ben çok formu oluşturmak için All Seeing gözün ASIHTTPRequest çerçeve tavsiye. Özellikle Eğer ASIFormDataRequest sınıfını kullanmak istiyorum. (Örneğin) kullanarak bir UIImage gelen ikili bilgi almak NSData *UIImageJPEGRepresentation(UIImage *image, CGFloat compressionQuality); ve -(void)setData:(NSData *)data forKey:(NSString *)key mesaj bir örneğini göndererek ASHFormDataRequest ekleyebiliriz