Etkili PHP kullanarak e-postalar birçok göndermek için Google App Engine kullanarak?

0 Cevap php

Şu anda yakında bir Virtual Private Server taşınacaktır MediaTemple üzerinde Izgara sunucuda bir istemci web sitesi var. Şu anda cron işleri kullanarak ve (sınırı MediaTemple kümesi üzerinden gidiyor önlemek için) veritabanı ile kuyruk onun büyük e-posta sendouts damlama bazı kesmek kullanıyor.

Istemcisi (onun posta listesinde 75,000 + kişi var) ödemek için Biz fiyat olarak (MailChimp vb gibi) üçüncü taraf çözümleri kullanamazsınız sadece çok fazla. Yani araştırma çok sonra, Google App Engine kullanarak temel olarak e-postalar birçok göndermek için ölçeklenebilir şekilde uygulanabilir bir seçenek olduğunu tespit ettik.

Onun sitesi şu anda PHP kullanır. Sonunda Python / Django kullanmak istiyorum, ama şu an için ... Ben pek anlamıyorum bir kaç şey ... 'example.appspot.com' adlı app sahip olarak bu tür şeyler var, yapamam bu (mailapp.example.com gibi) kendi sitesinde bir alt etki alanı olabilir mi? Google App Engine üzerinde kullanım kılavuzunu okuduktan sonra o olması gerektiğini ... app kullandığı e-posta adresi (admin@example.appspot.com gibi) uygulamasında bir yönetici gibi görünüyor? Muhtemelen example@example.com gibi bir şey olamaz?

O kadar çok e-posta göndererek ben uygulamaya fatura sağlamak zorundasınız demektir anlıyoruz. Ben göndermek kaç bir kota hala olduğunu anlıyorum. Ben bile kolayca bu kurmanıza yardımcı olabilecek bu kodu gördüm: http://github.com/tow/appengine-mailer

Ben ideal olarak (vb () mail ile) e-posta gönderir ve bunun yerine Google App Engine ile göndermek yapmak PHP kodu değiştirmek istiyorum.

Herkes başarıyla kurulum bu tür yapılır mı? Herkes bana gerekli adımları büyü yardımcı olabilir misiniz? Ya da böyle bir sistemi kullanarak herhangi bir tuzaklar sağlar?

0 Cevap