Online Resim Slayt PHP kullanarak, GD, XML ve Javascript

0 Cevap php

Ben otomatik olarak bir 1000 + kare görüntü sırası ile birçok nesneleri izlemek için bazı kodlar yazdım. Nesne sınırları ve merkezleri benim algoritması tarafından xml çıkarılmaktadır. Benim sonuçlarını göstermek için bir web sitesi yapıyorum ve ben özelliklerini geri sarma, ileri, duraklatma, normal oyun ile gezilebilir slayt istiyorum. Ben şu anda bir php-javascript yuvarlak çerçeve sıra kurdunuz. Bu kullanıcı böylece, görüntüleri 2 görmek çerçeveye 1 içine görünümü ve yük görüntüyü 11 değiştirmek ve istediği zaman 10 kare o görüntüler 1-10 içeren sahip çalışır. Bu dairesel kuyruk tarzı normal kaydırma için iyi çalışır, ama ben görüntü her 100 ms değiştirmek istiyorum ve aşağı bataklıkları. Bu tarafta bunu yapmak için daha iyi bir yolu var mı?

Yavaşlamanın Benim ana kaynağı benim resimlere dinamik veri noktaları çok sayıda içeren bir xml dosyasından GD çizilmiştir olmasıdır. Ben diziler içine veri almak için file_get_contents ve SimpleXMLElement fonksiyonlarını kullanarak ve sonra imagepolygon kullanarak bir resmin üzerine çizdirmek ediyorum. Bunu yapmanın iyi bir yolu var mı?

Her görüntü hakkında 1400 900 tarafından ve ne kadar dizisine bağlı olarak içinde herhangi bir yerde 30-500 nesneler vardır. Ben fiziksel olarak çizilen görüntüleri depolamak çalıştı ama olan kullanıcılar nesneleri 1-10 veya 3,7,8-11 nedeniyle bu permütasyon sayısının mümkün değildir izole edebilmek gerekir çünkü.

0 Cevap