Dosya erişimi kısıtlamak -

0 Cevap php

Tamam, ben bir Windows platformu üzerinde bir GoDaddy web hosting planı kullanıyorum. Bu benim seçimim değildi - bu ASP.NET (aynı zamanda benim seçim) kullanarak gerçek sitede farklı bir kısmı ile bir ilgisi yoktur. Ben olmayan bazı duyarlı müşteri bilgileri ile girişlerin bir grup ile bir SQL veritabanı var. Bu konuda birincil anahtar bir Autoıncrement tamsayı, ve ben bu tamsayılar her (yani 555.pdf, 7891.pdf, vb) ile maç PDF dosyaları bir dizi var.

Benim amacım, bu dosyalara doğrudan erişimi kısıtlamak için, ben kullanıcılar ilk bir arama ve açma işlemi (PHP) ile gitmek istiyorum. Başlangıçta public_html klasörü yukarıdaki dosyaları koymak için planlanan, ancak GoDaddy özel bir sunucu (onlardan 20 $ bir ay) olmadan bana root erişimi vermeyi reddeder. Ben içine baktım sonraki şey htaccess oldu. Ben sadece sunucunun IP adresini (veya localhost/127.0.0.1) erişime izin vererek sadece PHP için dosyalara erişimi kısıtlamak için gidiyordu. GoDaddy olan Windows sunucuları üzerinde Apache çalışmaz, çünkü ne yazık ki bu çalışmaz.

Ben veritabanında BLOB içine dosyaları koymak olabilir, ama hızla onlarla çalışmak gerektiğinde gerçekten dağınık gets (artı ben bu yaklaşım ile bazı sorun vardı).

Sadece bir PHP komut dosyası (readfile ()) için dosyalara erişimi kısıtlamak için herhangi bir öneriniz?

0 Cevap