Aptana ve fwrite ile XDebug kullanırken birden çok çıkış hatlarını görüntülenemiyor

0 Cevap php

Basit bir multi-line merhaba dünya komut dosyasını çalıştırmak için (PHP 5.2 VC6 parçacığı güvenli XDebug 2.1.0 kullanarak) hata ayıklama modunda PHP 5.2.3 ile aptana kullanırken ben Aptana 'Console' sekmesinde bazı hatalı davranış olsun.

Ben aşağıdaki içeren bir hello_world.php komut dosyası var:

<?php
$stdout = fopen('php://stdout', 'w');
fwrite($stdout, 'Hello world!');
fwrite($stdout, 'Hello world!2');
fwrite($stdout, 'Hello world!3');
fclose($stdout);
?>

Aptana Benim PHP hata ayıklama yapılandırma c php.exe kullanıyor: \ wamp \ php klasöründe, ayıklayıcıyla xdebug ile CLI modunda.

Ben bir hata ayıklama oturumu başlatmak ve benim kod düz aracılığıyla yürütmesine izin verirseniz, ben beklenen çıktı (bir komut isteminden bu çalıştırırsanız benim yaptığım gibi) olsun.

Ancak kod adım, ben sadece Aptana "Konsol" bölümünde ilk satırı ("Merhaba dünya!") Bkz. Aslında, ben bile ilk görünce önleyebilirsiniz "Merhaba dünya!" ilk fwrite () hattı için fopen () hat hızla basarak. Ben fopen () aracılığıyla adım sonra belki de 3 ila 5 saniye duraklama ve daha sonra fwrite çalıştırırsanız, ben ilk "Merhaba dünya!" Alırsınız.

Söylemeye gerek yok, bu tamamen manidar. Benim yapılandırma hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız bana bildirin, ve bunu sağlamak için mutluluk duyarız!

Şerefe! Duncan

(Ben aslında yerine eko stdout fwrite kullanan bir CakePHP kabuk komut dosyası hata ayıklama çalışılıyor ... ama önce bu sorunu çözmek istiyorum!)

0 Cevap