Nasıl benim yerel bilgisayarda webserverlarda belirli yanıtları tasarruf yapmak

0 Cevap php

Ben belirli bir görevi, bir istemci tarafından tamamlandıktan sonra bazı güvenli bir yerde verileri kaydetmek yazmak için istendi.

İşte müvekkilim bazı farklı satıcılar tarafından sağlanan çevrimiçi formları veri girişi yapan kadroya bir sürü vardır. Bazı adımlardan sonra girilen veriler bazı sonuçlar üretir. Web formunu gönderdikten sonra yani. Şimdi oluşturulan sonuçları yerel bilgisayarda veya bazı çevrimiçi bir sunucuya ya kaydedilmesini istiyor.

Bu yapılabilir:

1..) Kullanıcıları ve çevrimiçi ana üçüncü parti sunucu ve kaydın tüm oluşturulan sonuçları arasında bulunan yerel bir web sunucusu oluşturma?

2.) Bir tarayıcı uzantısı [firefox hakkında m düşünme] oluşturma ve belirli tarayıcı üzerinden gidin ve tüm oluşturulan sonuçları kaydetmek için kullanıcıları zorluyor?

** Ben kundakçı sadece verileri kaydetmek için bazı işlevler eklemek gerekir yapıyor gibi ikinci yöntem çalışabilir eminim.

Herhangi bir fikir takdir edilecektir.

Mis önde gelen çocuklar için özür dilerim. Daha açık buraya yapmak için biraz daha açıklama vardır.

a.) I am writing application to one of my client who has many staffs who enters data in abc.com website. b.) User submits the data to abc.com. c.) the website abc.com produces or generates some result as per input data and sends back to user. d.) Now I need a system which will be inbetween the staffs/user and abc.com website and track the responses of abc.com and save it to some location automatically. e.) Currently the data entry user will manually save the result to his local computer and if he/she forgets to save then we miss the result so want to do it automatically so that we wont be missing any single result.

0 Cevap