WordPress galarisi SHORTCODE ile Custom Images Boyutları için izin

0 Cevap php

Yukarı WordPress 2.5 ve, orada bir seçenek WordPress blog üzerinde bir konu veya sayfa bir resim galerisi eklemek için izin verir Galeri özelliği yerleşik. (Ref: http://codex.wordpress.org/Gallery_Shortcode)

Görüntülenen istersiniz resim boyutunu belirlemek için bir size seçeneğini kullanabilirsiniz. Geçerli değerler "thumbnail", "orta", "büyük" ve "tam" içerir. Varsayılan "resim" dir. "Thumbnail" için görüntülerin boyutu, "orta" ve "büyük" WordPress admin panelinde yapılandırılabilir.

yani. [gallery size="medium"]

My Question: Ben girişi sırasında özel boyutları için izin [Galeri] SHORTCODE kadar kesmek çalışıyorum - admin paneli üzerinden bunu yapmak için çalışmıyorum. I [gallery size="145x160"], gibi bir şey kullanmak istiyorum.

Rather then download a bloated plugin, I'd rather work with what's already there and I'm not sure where I need to go in my file structure to make the changes. I'm familiar with PHP but I'm afraid I'll make a change and then when I update future versions of WP, it will overwrite what I've set in motion.
Could someone help me out with this?

Thank you very much!

0 Cevap