RESTful kimlik doğrulaması sağlamak için bir Zend Framework uygulama uzatmak için?

0 Cevap php

Ben bu yüzden bir iPhone uygulaması ile kullanabilirsiniz çimdik çalışıyorum Zend Framework uygulama var. Benim ZF uygulamada her şey ilk kez giriş gerektirir.

Tarayıcınızda myapp.com/auth/login gidin ve bir giriş formu olsun. Başarıyla kimlik doğrulaması zaman bir çerez (Ben nasıl çalıştığını düşünüyorum) oturum olduğunu hatırlamak için ayarlanır. Ayrıca ana sayfasına yönlendirir ve HTML görüntüler.

İdeal olarak, benim iPhone app benim ZF app karşı (her nasılsa) kimlik doğrulaması ve JSON yanıt alırsınız. Sonra doğrulaması gibi gelecekteki istekleri yapabilirsiniz. Şimdiye kadar, benim iPhone uygulaması POST veri olarak giriş kimlik ayarlar ve giriş sayfasına gönderir ve ZF app ana sayfasına (veya doğrulama başarısız sayfa) HTML döndürür.

Ben bu bazı "en iyi uygulamalar" cevaplar arıyorum. Belki yanlış soru soruyorum. Belki "sığınakta kimlik doğrulaması" düşünmek gerekmez. Benim iPhone app istekleri kimlik doğrulaması ve yapmak için izin vermek benim Zend Framework uygulama verdiği yaklaşım en iyi yolu nedir?

0 Cevap