Bir web sayfasına satır eklemek için temel PHP komut dosyası oluşturma

0 Cevap php

Ben ağırlıklı olarak ben (belki biraz ... ayrıntılı olmasına rağmen, ve de Java ile oldukça basit) PHP yapmak için oldukça basit olduğunu varsayalım ne bazı yardıma ihtiyacı neden bir Java adam değilim.

Basitçe söylemek gerekirse, ben kullanıcıların eklemiş dize öğelerin bir listesi vardır bir web sayfasını oluşturmak istiyorum. Sayfanın alt kısmında bir kullanıcı örneğin bir kutu içinde "Merhaba Dünya" yazıp Gönder düğmesini vurmak öğelerin listesine ekleyerek hangi bir yer olurdu. Üst veya listenin altına ekleme alakasız - Herhalde daha sonra çimdik.

Ben sadece cevaplar gibi değil adam tür değilim, ama aynı zamanda ben bile aramaya başlamak için no fikrim yok. Ben daha önce hiçbir PHP geliştirme yaptık. Yapıları veya fonksiyonları ne tür ben bakıyor olmalıdır? Ben izinleri bir kısıtlama değildir bu yüzden (sağ yanımda şimdi tam anlamıyla) üzerinde çalışan olacak fiziksel kutusu kendi ve ben bunun nasıl olacağını göremiyorum rağmen ne (durum yardımcı olabilecek başka bir şey oluyor ) Böyle basit bir komut dosyası için gerekli. Ben gerçekten dikkatli girdi doğrulama ne tür olmalıdır? Bu hizmet bir apache tabanlı web sitesinin belirli bir bölümüne erişimi verilecek olan insanlarla sınırlı olacak, bu yüzden bile bu planlı sayfayı görmek için oturum açmanız gerekiyor, ama tüm olasılıkları kapsayacak istiyorum.

Ayrıca, belki de çıkış gibi bakmak istiyorum

"Hello World" added by user User1

Kullanıcı2 tarafından eklenen "Bu ek bir hattır"

"Goodbye World" added by user User1

in the future. What should I be looking at to do this?


Soruları cevaplamak için güncelleme:

Bu gerçek içeriğinin depolama söz konusu olduğunda Albay Shrapnel önerdiği gibi, ben, satır her giriş satır tutan basit bir dosya doğru eğilerek olurdum. Bir bunu uygulamak için para var, ancak bir veritabanı, overkill olacağını düşünüyorum. Bir kullanıcı "Merhaba Dünya!" Gönderdiğinde eğer sonra diyor ki bir dosyaya bir satır ekleyerek

"Hello World!" posted by User1

yeterlidir.

Kimlik ile ilgili olarak, bu zaten apache httpd.conf yapılandırma dosyasında ayarlanır. Şu anda bu bir AuthGroupFile girişi aracılığıyla kullanıcıların belli bir grup için erişim sağlar. Betik ev sahipliği yapacak yerdir. Bu komut dosyasını erişmek için, kullanıcıların zaten kendi kimlik bilgileriyle kendilerini doğrulanmış olacaktır. Kimlik doğrulama şu sitenin bu bölüm için çalışıyor. Gerçekten, bu benim bir secondary husustur. Bu satırları sadece ne dedi kim hiçbir kaydı ile ilave edilir bu yeterlidir. Bu PHP sadece kek üzerine şeker ben zaten hayata ne ile kolayca yapılabilir olduğunu.

0 Cevap