PLESK 8.4 PHP safe_mode varsayılan değer AÇIK.

1 Cevap php

PLESK yılında PHP safe_mode ON varsayılan değer olduğunu neden merak ediyorum. Ben bir güvenlik sorunu olduğunu sanıyorum ama bu yararlı tam olarak nasıl?

P.S. Deneyimsiz bir web geliştiricisi olarak ben. Php dosyaları yerine benim sunucuda çalıştırmak indirildi merak birkaç saat geçirmek. Nedeni, bu php varsayılan safe_mode ON oldu ve ben sadece plesk kontrol paneli ayarları rastgele makul bakarak değişiklikler yaparak çözüm bulundu. Bu soruyu sorarak ben bu saçma sorunun kaybetti sinir bozucu bir süre için teselli bulmak istiyorum. Beni varsayılan. Php dosyalarını çalıştırmak ve onlar işe yaramazsa neden açıkça açıklayan sadece engelli olduğu için değil. Ya da belki ben geri zekalı değilim ...

1 Cevap

Eğer dosyaları görüntülenebilir yerine yürütülmekte ile olan sorunu safe_mode için ayarından bağımsızdır.

safe_mode sizin komut bir hacker sunucuya girmeye izin verebilir güvensiz işlemlerini yapamazsınız sağlamak için çok önemlidir.

Bu rastgele onlar doğru çalıştırmak, böylece aslında mod_perl için .php bağlantılar dosya ayarı değişti başardınız gibi geliyor, ama size ne yaptığınızı bilmiyorsanız Gerçekten safe_mode yeniden açmak gerekir.

Ayrıca, sorunları ayıklarken başparmak genel bir kural olarak: only change one thing at a time and then test between each change. Bu aslında sorun sabit değişir hangi sahte varsayımları ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır ...