CKEditor için PHP FLV Player yerine Regex

0 Cevap php

Yani şu HTML kodunu var:

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="high" /><param name="movie" value="/uploads/flash/test1.flv" /><embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="/uploads/flash/test1.flv" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>

Ne yapmak için arıyorum (Sans tırnak), yani tüm şerit ve sadece "uploads/flash/test1.flv" tutmak param name filmin değerini özüdür. HTML bir var saklanacaktır. Değişkenin içinde birden fazla nesne olabilir. Ben yeni bir nesne türü ile söylemek başına inline bunları değiştirmeniz ot gerekir.

Bu sorunla ilgili bağlamda, biz bir WYSIWYG editörü içine flsah dosya yükleme vb sağlar CK editörü kullanıyorsunuz. Sorun bir FLV Player gereken bir FLV oynamaktır. Şu anda Flowplayer kullanabilirsiniz, ancak biz CKEditors varsayılan FLV kodunu değiştirmek için gerekir diye kullanmak. CKEditor uzakta kesmek yerine biz doğru kendi kullanıcıya gönderilen önce php tarafında işler gibi kodunu değiştirmek istiyorum.

Herkes CKEditor bilgi ya da daha kolay bir çözüm varsa orada onları dışarı atmak için çekinmeyin :)

0 Cevap