OpenID Sağlayıcı Soru: Nasıl son kullanıcının iddia-id farklı bir kimlik belirtebilirim

0 Cevap php

Ben JanRain kütüphanesini kullanarak ve (aslında benim kendi OpenID sağlayıcı oluşturma) kendi sunucusu örneğe çok benzer bir kod uygulama duyuyorum. Bu çalışma var, ama tüketiciye belirtilen birinden farklı bir kimlik dönmek çalıştığınızda, ben şu hatayı alıyorum:

İstek http://example.com/, http://example.com/openid/33 kimliğiyle cevap veremezsiniz oldu

Bu durumda, benzersiz kimlik / URL tüketiciye belirtilen bir iken, http://example.com/openid/33 olan http://example.com.

Ben böyle bir şey kullanıyorum:

$request  =  $server->decodeRequest();
$request->answer( true, null,  $id_url, $request->identity );

Etrafa anahtarlama $request->identity ve $id_url denedim. Ben sadece yukarıda gösterilen devlet ve diğer devlet işlerinde hata olsun, ama tüketiciye doğru olanı dönmek için görünmüyor. Ben burada bulunan OP Basit Kayıt testi kullanıyorum: http://test-id.org/OP/Sreg.aspx, ve ben onları geçmek ne zaman çalışır, ama her yerde günlüklerinde benim $id_url bulamıyorum.

Benim tahminim ben son kullanıcı tarafından belirtilen birinden farklı kimliği hakkında önceki süreçte tüketici şey söylüyorum gerekir, ama bugüne kadar ben denemek için doğru olanı vurmak değil olmasıdır. Ben bu yahoo OpenID nasıl çalıştığını, çünkü bu, mümkün olduğunu biliyoruz.

Herhangi bir fikir veya öneri bekliyoruz. Teşekkürler!

0 Cevap