Desen bir PDF gövdesinde metin eşleştirme ve PHP ile köprüler ekleme

0 Cevap php

Şöyle bir durum: Ben görüntülerinin tam ve rastgele dağıtılan metin büyük, şişman PDF dosyaları bir dizi var - bu ürünlerin geniş bir dizi için büyük bir promosyon fiyat listesi bölümleri vardır. Ben ne gerek desen maç için her PDF dosyası metninde tüm katalog kodları ve bir çevrimiçi mağaza ilgili sayfaya işaret eder bir köprü ile sarmak için.

Yani görevi çok basit - tüm düz metin 10 basamak dizileri için bir PDF dosyası, tarama ve kimin href olan linkleri içine bu dönüştürmek http://something?code=[match].

Ben de mümkünse bir PHP komut dosyası birlikte bu koymak için tercih ediyorum, ama herhangi bir dil yapardı. Ben belki de flaş bir seçenek olabilecek bir bağırsak his var.

Herhangi bir fikir? Şimdiden teşekkürler.

EDIT:

Gelen bazı cevaplar beni pcre sözdizimi öğretiyoruz. Burada sorun, ben bir PDF dosyasında arama ve değiştirmek gerekir olmasıdır. Yani sorun iki yönlüdür. Biz PHP yapacağım Say:

  • Nasıl PHP bir PDF okuma / yazma musunuz?
  • PDFs plaintext dosyaları değil, ben sadece onlara karşı regex olamaz, ve ben de PDF bağlantılar birlikte metin ile birlikte ancak bölgeler ayrı gelmiyor inanıyoruz. Hangi ayrıca eşleşen bir kod bir sayfada bulunduğu yerde sadece bilseydim belki, katalog kodun karakter koordinatları üzerinde etkin bir dikdörtgen bindirmek anlamına gelir.

Sen ne düşünüyorsun? Diğer diller de bir seçenek vardır.

Teşekkürler.

0 Cevap