PHP metin belgesi (. Txt) aramak için, bütün çizgi ve satır numarasını kapmak

0 Cevap php

Bu okumak için zaman ayırdığınız ve ben her tepkiye koysanız içerik kalitesi takdir edecek için teşekkür ederiz. :)

Ben belirli bir metin için bir metin dosyası arar bir php komut dosyası oluşturmak için çalışıyorum. Bir HTML formu içinde belirli metin ve php script bir kişi türleri metin dosyası içinde belirli metin aramak gerekir.

HTML form girdi alanının değeri "username" ve php belge içinde, değişken "$ username" aşağıda gösterilen girilen veriler, örnek:

$username = $_POST['username'];

Aşağıdaki metin dosyası "rank_order.txt" denir:

7 AULLAH1

13 SupremeGamer

13 AULLAH1

15 abc123

HTML biçiminde "AULLAH1" bir kişi türleri, ben metin dosyasındaki ilk "AULLAH1" girdisini (kapmak için php komut dosyası istiyorsanız ilk satırı gibi, örneğin bu, ilk satırı değil merkezlerinde kapmak gerekir metin "AULLAH1") içeren ilk girişi. Ayrıca belirli bir metindeki bir kişi türleri, sadece belge veya metin kapmak değil, gerektiği zaman o ile, o bütün çizgi kapmak gerekir: "7 AULLAH1" ve bir php değişken içine koyun, belki "gibi bir şey $ yakaladı "? Mümkünse eğer.

Ayrıca bu konuda, bu hattı 3 verilerini alır eğer bir php değişken çizgi 3 temsil edebilir? (.. Ve hat 1 yakaladı eğer, bir php değişken sayısını 1? Vb tutunabileceği) veri hattı 23 yakaladı ise, yine bir php değişken hat 23 temsil edebilecek

Tüm yardımlar takdir ve ben senin yanıt bekliyoruz edilir; teşekkür ederim. Ben açıkça bir şey açıklamak vermedi ve / veya daha ayrıntılı olarak açıklamak bana isterseniz :), lütfen cevap. :)

Teşekkür ederim.

0 Cevap