PayPal API ve PHP / w Basit Retreat Kayıt Kurma

0 Cevap php

Birisi bana yardımcı olabilir ki bu yüzden bu proje üzerinde zaman tükeniyor ve ben umuduyla burada yayınlanır.

Backstory There's a church retreat coming up and I'm in charge of making the website.

The Meaty Info On the site there's a simple registration form on the page that has some basic information (I have to add fields for Location, Phone Number, and Address. Ignoring that...) Screenshot of the page here. Ignore the error at the top and the PayPal button, I was trying to get it to work but I'm doing something wrong.

Eğer tüm alanlar için gerçek bilgi koymak olduğunu görmek için formu göndermek Şimdi ne zaman geri çekilme sitesi PHP kontrolleri yapar. Gönder düğmesini vurmak register.php sayfayı çağırmak ve denetimlerini yapmak, herhangi bir hata olup olmadığı ya da iade edecek.

The Problem I've never used an API but I have a good knowledge of PHP. As of now, what I wanted to happen was:

  1. Kullanıcı kilise çekilme sitede kendi bilgilerini girer. Bilgiler doğruysa çekilme sitesi daha sonra kontrol ediyorum, ve eğer bir PayPal page very similair to this onları yönlendirmek olacaktır.
  2. Orada, fatura bilgilerinin girmek istiyorum, sonra, PayPal'ın sitedeki tüm tamamlayarak ve sipariş işleme sonra, PayPal kilise kayıt sayfasına yönlendirme olur.
  3. Sitem (her nasılsa) işlemin başarılı olduğu PayPal aldıkları ve daha sonra ödenen katılımcı bir veritabanına kullanıcı eklemek istiyorum.

Problemler özetlenen nasıl sitemde PayPal kuruyorsanız. Sonra, nasıl sitemde bir transfer başarılı olup olmadığını bilmek istiyorsunuz? Nerede gerekli dosyalar API komutları yapmak bulmak istiyorsunuz?

Ben bunu nasıl hiçbir fikrim yok. Aklımdan durgunluk veren oluyor ve belgeleri okuduktan sonra, ben sadece daha karışık oldum. Kimsenin bana yardım etmek umurunda eğer bu böylece birilerinin yardımına ihtiyacınız var: Thank You. Ben gerçekten bu halletmek için yapılması gereken adımlar gibi bir insan bir cevap kullanabilirsiniz.

0 Cevap