WsHttpBinding ve x509 Belgesi ile WCF servisi - Ben tüketebilirsiniz / PHP İLE VB / C # kullanarak bağlanmak?

0 Cevap php

Biz başka bir şirket tarafından barındırılan bir web servisine bağlanın. Biz hizmet için bir müşterinin temel bilgileri göndermek ve o müşteri için oranları / fiyatlar ile yanıtlar.

Ben bir PHP adam değilim - temel HTML ile oynamaya başladı, daha sonra yaklaşık 8 yıl önce PHP gömüldü, ve benim bütün web uygulaması gerektiği gibi javascrtipt / ajax karışık ile PHP. Ben bir öğrenme-as-I-go adamım.

Son iki yıldır, hizmet kolay bir aspx web hizmeti olmuştur - sadece PHP'nin SoapClient ile bağlayın. Şimdi, barındırma hizmeti şirketi WCF olarak değiştirdi, ve bağlayıcı wsHttpBinding edilir ve kimlik doğrulama x509 sertifika üzerinden yapılır.

PHP'nin SoapClient wsHttpBinding işleyemez tespit ettik. Yani benim ilk barikat - ne halt Bu hizmet nasıl bağlayabilirim? MS Visual Web Developer 2010 Express yüklemek için kadar gitti, sonra ben hizmet için. Config. Cs dosyaları oluşturmak için svcutil.exe kullanılır. Ama ben C # veya VB şey yazılmış hiç, anlıyorum. Ben geçmişte birkaç küçük VBScripts yaptık ve ben javascript işleyebilir ... ama ben bu ne halt yapıyorsun, şimdi bu. Config ve. Cs dosyaları ve düşünce bakıyorum?

Temelde, sadece PHP ve javascript kullanarak bu servise bağlanmak istiyorum. O (doğru mu?) Imkansız görünüyor çünkü Ama, benim PHP komut dosyası içinde bir VB / C # işlemi çağırabilirsiniz bir yolu var mı? Örneğin, mysql gelen müşterinin bilgi çekin ve PHP kullanarak hizmet için veri hazırlamak, sonra da bağlanmak ve hizmeti ile iletişim kurmak için VB / C #? Ya da daha iyi bir fikir?

Tüm ipuçları / fikir / öneri büyük takdir!

0 Cevap