Nasıl özel oluşturulan XML dosyasını istemek ve almak için?

0 Cevap php

Ben bir sunucuya bağlanmak mümkün olacak ve bir xml dosyayı yüklemeniz gerekir iPhone için bir uygulama oluşturmak istiyorum. Dosya taze bir veritabanından istendiği her zaman üretilir olmalıdır.

As an example, imagine an app that recommends books to the user, where the recommendations are generated by the server upon each request.
At first, no information will be transmitted from the app to the server. The app requests always the same file which will be generated with more or less random content. In a later step, I'd like to transmit login information to be able to answer the requests individually, but this is not the top priority.

Şeyleri basit tutmak için, basit bir web sunucusu çalışan php gibi "ortak" altyapı, güvenmek istiyorum. Uygulaması bir niş hedefler ve ben ağır yükler bekliyor değilim.

Nasıl böyle bir özelliği uygulamak istiyorsunuz? Nasıl sunucu ve xml dosyasının teslim bağlayan / app içindeki yaratma isteği işlemek istiyorsunuz? Bu serverside php kullanarak yapılabilir veya bu daha özel bir şey isteyebilir ki?

Teşekkürler alot!

0 Cevap