Nasıl Visual Studio 2010 PHP desteği ekleyebilirsiniz?

0 Cevap php

Benim geliştirme ortamları kadar bölme sevmiyorum, ama ben her ikisini de kullanabilirsiniz müşterileri için projeler oluşturmak. NET sistemleri ve Apache-tabanlı sistemler. Bu benim. NET ve Dreamweaver veya PHP tabanlı iş için başka bir IDE Visual Studio arasında zaman zaman ayırmak zorunda duyuyorum demektir. İki IDE kullanmak istemiyorum - Ben daha ziyade birinde her şeyi inşa ediyorum.

Ben onun intellisense desteği VS tercih ederim. Sözdizimi renklendirme tutarlı olduğu zaman iki farklı projeler arasında kullanılan JavaScript hataları izini de kolay - biraz farklı her IDE renkler metin, aynı dosya her ortamda farklı bir görünüm verme.

Kenara gelen VS.Php, ne gibi çözümler için Visual Studio IDE PHP desteği eklemek için var? VS.Php umut verici görünüyor, ama ben ya da benim ihtiyacını karşılamak olmayabilir bir şey için herhangi bir para ödemek istemiyorum. PHP kendisi özgür beri herkes aynı desteği sunan ücretsiz bir uzantısı oluşturmak için rahatsız oluyor, ben merak ediyorum. Bu mümkün mü? Veya sadece kabullenmesini ve VS.Php ile gitmeli?

0 Cevap