MySQL olmadan Postfix'i yükleme?

0 Cevap php

Ben şu anda iki sunucuları, benim için bir tane ve bir müşteri için bir tane kuruyorum. Mine tamamen görünürde hiçbir PHP ile bir Django sunucusudur. Diğer görünürde hiçbir Django ile bir PHP sunucusudur. Üzerlerinde Lucid Ubuntu Sunucu 10,04 ile hem VPSs vardır.

Django ve PHP uygulamaları sunucudan posta gönderebilirsiniz böylece iki posta sunucusu çeşit gerektirir. Ben Domains için Google Apps ile bu yapmak hem sunucularının e-posta hesaplarını gerekmez. Ben sadece tamamen standart bir şekilde, bu teknolojiler posta göndermek icar için bir çözüm istiyorum. (Hayır komik gönderme posta kurulumları ya da bir şey ...)

Ben Postfix e-posta sunucuları için gitmek yoludur söylendi. Ama her yerde ben de MySQL olması gerektiğini görüyoruz. Bu işlevsel bir Postfix sunucu için tek yolu var mı? (O Simple Machines Forum tabanlı PHP hosting olacak gibi) müvekkilimin PHP sunucu zaten MySQL olacak olsa da, benim Django sunucu genelinde PostgreSQL kullanarak olacaktır. Ve orada sadece Postfix için MySQL kurulumu fikri benim için üst üzerinde görünüyor.

Orada başka çözümler var mı? Ben bu yanlış bakıyorum? Bu ihtiyacı doldurmak belki başka çözümler var mı?

0 Cevap