Bir PHP sitesinden PDF Formlar değiştirme

0 Cevap php

Şu anda (yok değerleri sadece alanlar ve metin oluşturmak) boş bir pdf dosyası kapmak ve form alanları listelemek için PDForm kullanın. Daha sonra bu alan adları eşleşen değerler için bizim veritabanını sorgulamak ve kullanıcı sitemizden indirebilirsiniz yeni doldurulan veri ile bir pdf dosyası oluşturun. Şey PDForm makine başına yaklaşık 5000 $ ve biz sunucular göç olmasıdır. Biz aktif olarak desteklenen ve toplum tarafından önerilen bir alternatif istiyorum.

Ben Zend PDF manipülasyon uzantısı üzerinde çalışıyor biliyorum, ama hızlı bir şey gerekiyor. Ben PDFTK ile test yaptık ama bu proje için son güncelleme 2006 yılında oldu ve o şimdi ölü görünüyor. Ancak o PDFpenPro (bizim pdf formu yaratıcısı) ile elde edilecek gibi görünüyor belirli dosyaları ile hatalara neden olabilir gibi görünüyor, açık kaynak kodlu olduğu gibi iyi olurdu.

Ben düşündüm başka bir çözüm PHP passthru ile onu aramak () veya exec () böylece neden sadece, iText kullanımı ve komut satırı girişini kabul eden bir java sarıcı yazmak değildi. Biz tamamen bizim kodu yazmanız lazım çalışır ama bunu yapmak istemiyorum diğer uygulamalar vardır.

Ne gerek.

  1. PDF form alan adlarını almak için PHP için yeteneği.
  2. PHP sonra oluşturmak ve FDF dosyası ya (daha sonra PDF ile birleştirme) veya veritabanından değerlerle alanları doldurmak olacak bir komut satırı uygulaması için bir dize gönderir.
  3. Kullanıcı daha sonra kalabalık bir form alanları ile yeni oluşturulan PDF dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

PHP tarafından belirtilen PDF dosyalarını ayrıştırmak ve oluşturmak için iText kullanacak ya da kimse herhangi maliyetli alternatifler biliyor mu java komut satırı uygulaması oluşturarak yazma yönde hareket muyum?

0 Cevap