Bunu nasıl gitmeli?

0 Cevap php

Ben okuldaki bölüm dayalı tablolarda saklanan fazla veya az 100 öğretmen, isimleri ve telefon numaralarını, bir MySQL veritabanı yoktur. Ben bir iPhone app kuruyorum, ve ben UITableViews ve onunla birlikte tüm iş sadece çok zaman alıcı ve çok kafa karıştırıcı olduğunu tespit ettik. Bunun yerine, ben MySQL tüm verileri yükler ve biçimlendirme için HTML, PHP, jQuery ve jQTouch kullanarak görüntüler benim sunucuda bir web sayfası oluşturmak için çalışıyorum.

Benim kavram ayırıcılar departmanı tarafından olacağı ve personel her bölüm altında alfabetik olarak sıralanır. Onların adını, e-posta adresi ve kullanıcı e-posta veya numarasına dokunun ve hemen e-posta ya da o kişiyi arayabilirsiniz, böylece tüm bağlantılı telefon numarasını listeleyen başka bir sayfaya gidebilirsiniz böylece Ana sayfada, her bir kişinin adı, tıklanabilir olacak sırasıyla.

ANCAK, ben nasıl başlaması gerektiğine dair bir kayıp completely duyuyorum. Herkes verileri görüntülemek için bana doğru yönde işaret edebilir? Ben PHP kullanarak bu konuda yanlış gidiyorum? Ben tamamen farklı bir şey için tercih etmeliyim?

0 Cevap