Nasıl benim PHP uygulama kullanıcıları doğrularım?

0 Cevap php

Bir müşterinin sunucusu üzerine bir uygulama kurarken, ben müşteri (ya da onlar için bir gelecek geliştirici, vb) benim uygulama kopyalamak ve diğer domainler / sunucuları / yerel sunucularda yerleştirin olmadığından emin olmak istiyorum.

Nasıl benim uygulama ben yüklü sunucuda çalıştığından emin olabilir? Ben komut dosyası çalıştırıldığında her zaman önemli herhangi bir gecikme istemiyorum, bu yüzden bir 'el sıkışma' yöntemi uygun değildir varsayalım.

Ben komut kendi sunucusunda çalıştırır her zaman bir PHP sayfasını istemek düşünüyordum. Bu benim sunucuya benim komut kabul müşterilerine bir veritabanı karşı kontrol edebilirsiniz kendi sunucusu bilgi ve etki alanı adı, gönderebilir. Isteği geçersiz ise, onu takip böylece, benim sunucu bana ayrıntıları e-postayla gönderme iş kolları. Bu bir tepki beklemiyordum olduğu gibi müşterinin komut yavaşlatmak gerektiğini, ve ben bu araştırmak ve bizzat onlarla takip edebilirsiniz kadar hala onların 'geçersiz' sunucuda çalışacaktır.

Bu iyi yöntem ise (daha varsa ya), ne PHP çağrı benim sunucunun komut istemek için yapmak gerekir? file_get_contents, curl ve benzeri her zaman ihtiyacım yok yanıtı almak gibi görünüyor.

UPDATE

Yanıtları için teşekkür ederiz. Ben tamamen PHP açık kaynak kodlu olduğunu anlamak ve düzenlemek için serbestçe kullanılabilir olmalıdır. Ben başlangıçta daha açıkça ifade gerekirdi, ama benim niyetim benim lisans anlaşmasını ihlal birini bulmakta bana yardımcı olmak için bu doğrulama yöntemi vardı. Uygulama, bir lisans altında kaplıdır, ama benim uygulama bir ilk kötüye izleyebilirsiniz böylece ben de bu çeki dahil etmek istiyoruz.

Bu nedenle, birileri hala benim lisansını ihlal edebilir ve büyük olasılıkla fark gitmek istiyorum, ama bu senaryoyu uygulamak eğer benim uygulama parçalayın ve o müthiş önce doğrulayıcı çıkarmayın herhangi bir 'tembel soyguncular' avantajı var.

Bu böyle bir script kullanımını haklı mı? Eğer öyleyse, benim en iyi seçenek kıvrımı?

0 Cevap