HTML tabanlı kullanıcı kılavuzları yazma için en iyi yazılım [kapalı]

0 Cevap php

Ben yazılımı bir parça için son kullanıcı belgeleri oluşturmak için gereken bir proje üzerinde çalışıyorum. Önümüzdeki yıl bir noktada, ben bu belgeleri yazıyorum yazılım parçası emekli olacak. Bu nedenle, bir profesyonel sınıf kılavuzda zaman büyük bir harcama istemiyorum. Bu bir üniversite öğrencilerine de bir şey, ve ev uzmanları bir kaç olduğunu göreceğiz. Iyi ve yeterli fayda varsa, ben serbest belgeler gibi opensource toplum içine geri beslemek olabilir rağmen.

Ben bir HTML kılavuzu iyi bir uyum olacağını düşünüyordum. Yazılım PHP ile yazılmış, bu yüzden kullanıyor herkese açık ve gitmek için hazır bir web tarayıcısı olacak. Bu da yazılımın kendi içine kılavuzun sayfalarını entegre, beni olasılığı, ya da başkasına yol açar.

Ben yazılım bu parça için bir wiki kullanarak / yapmak isteyen değilim. Ne ben gerçekten arıyorum ben normal bir belge gibi yazmak ve basit HTML üretebilir bir yazılım parçasıdır. Ben Dreamweaver ve Frontpage gibi yazılım parçalar olduğunu biliyorum ama (ekran kapaklar ve videoları alma süreci basit bir resim / video düzenleme ile birlikte entegre olduğu) dokümantasyon oluşturma sürecini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir şey özellikle ilgilendi.

(HTML dokümanlar dışında) başka bir yaklaşım daha iyi olabileceğini düşünüyorsanız, bunu duymak isteriz. Başka bir yaklaşım var, ve size o ulaşmak için iyi bir yazılım çözümü biliyorum düşünüyorsanız, bana bildirin.

Yaklaşım ve yazılım için benim ana arzuları onu başarmak için gereken

  • Dağıtım Sadelik (HTML sayfaları özel bir kurulum gerektirmez. Bir yardım dizin sadece bunun tüm manuel sayfaları ile dağıtılabilir)
  • Kullanmak için gerekli özel bir yazılım (HTML web tarayıcısı olan herkes tarafından okunabilir)
  • Bana dokümantasyon / küçük öğrenme eğrisi yazma kullanım kolaylığı (Ben nispeten küçük bir proje üzerinde çalışmak için yazılım karmaşık bir parçası öğrenme çok zaman harcamak istemiyorum)
  • Tek dokümanlar içine metin, video ve görüntüleri birleştirmek yeteneği (HTML sayfaları tabii ki bunların hepsine görüntüleme desteği)

Teşekkürler!

@ Yalan Ryan: "MediaWiki saklar tüm metin ve veri (içerik sayfaları, kullanıcı bilgilerini, sistem mesajları, vb) bir veritabanında ..." Bunu engellemek istiyorum budur. Ben wiki büyük ve yararlı olduğunu düşünüyorum, ama çok düşük bir yük ile statik veri sağlayan sadece ilgileniyorum.

0 Cevap