Nasıl yönettiği grafik PHP çizim yapmak için?

5 Cevap php

PHP yönettiği grafik çizmek için bir yol arıyorum. (Olarak http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/08/Directed_acyclic_graph.png). Ben sadece GD kutu çıkışı bir görüntü gibi grafiğin bir görüntü oluşturmak istiyorum.

Ben bu konuda çok google'dan, ama ben sadece grafikler yönettiği, (barlar vb) genel grafik çizim için kütüphanelerin bir sürü değil bulabilirsiniz.

P.S. Ben nokta sistemi (linux programı) () kullanarak denedim, ama ne yazık ki sunucu üzerinde bunu yapmak için izniniz yoktur. Ayrıca, sunucu üzerinde böyle PHP uzantıları ve malzeme yüklemek için hiçbir hakları yok, bu yüzden (ideal sadece bir dosya dahil) tarafından, normal PHP ile çalışması gerekir.

Şimdiden teşekkürler.

5 Cevap

Ben buldum bir {[(0)];} Yani iyi ya da kötü olsun herhangi bir kişisel tavsiye veremem önce onu kullanmadım. (Eğer uygulamaları yükleyemezsiniz söylüyorlar yana ama belki bu sorununuzu çözmezse)

Ben php herhangi bir grafik görselleştirme uygulaması farkında değilim.

Ancak ben en tarayıcılarda çalışır canviz JS kütüphanesi ile, örneğin, javascript ile grafik çizim düşünün öneririm (evet, IE 6 & 7 dahil, ancak şu anda değil 8).

Hızlı bir Google arama sonra, ben yorumlarında bu yaylar, sağlanan örnekte yardımcısı düz hatlar üzerinden düğümlerini bağlayan, ancak doğru yönde iyi bir adım olabileceğini belirtiyor ki, graph.php bulundu.

Henüz denemedim, ama bu çok umut verici görünüyor değil.

http://www.kylescholz.com/blog/2006/06/using%5Fforce%5Fdirected%5Fgraphs.html

Ben d3 force-directed graph sistem tarafından tüketilen json oluşturmak için php kullanmak. Yani ekran tüm ele istemci tarafında, yapmam gereken tüm doğru json veri yapılarını olun ...

-FT