Haxe + PHP: "_hx_add Redeclare ()"

0 Cevap php

Background

I'm porting markdown to HaXe.


Problem

Haxe en PHP jeneratör tamamen borked olduğunu, ya ben yanlış bir şey yaptık. Ben çalıştığınızda include içeren oluşturulan php dosyası main(), ben böyle bir hata alıyorum:

Fatal error: Cannot redeclare _hx_add() (previously declared in /home/owner/Projects/mdown/build/php/lib/php/Boot.class.php:13) in /home/owner/Projects/mdown/build/php/lib/php/Boot.class.php on line 842

Call Stack:
   26.8369      60580   1. {main}() php shell code:0
   26.8373     692944   2. include_once('/home/owner/Projects/mdown/build/php/mdown.php') php shell code:0
   26.8670    1713980   3. require_once('/home/owner/Projects/mdown/build/php/lib/php/Boot.class.php') /home/owner/Projects/mdown/build/php/mdown.php:0

Ben gerçekten çok kullanılan hiç SPL otomatik yükleyici, her şeyi ile yükler gibi görünüyor. Ben devam etmek için nasıl hiçbir fikrim yok, ve google hiçbir şey verir. Herhangi bir fikir?

Ben burada bir google kod projeye tüm kaynak koyduk: http://code.google.com/p/mdown/

Söz PHP dosyaları bulunabilir here.


Güncelle: Hata autoloader geri arama olmuyor. Ben autoloader geri arama include ... satırını açıklama ve ben hala aynı hatayı alıyorum.


Başka güncelleme: Sorun yalnızca interaktif PHP kabuk etkileyecek gibi görünüyor. Bu kabuk değil haxe ile ilgili bir sorun oldu sanırım. Ben regex ve Geribaşvurularda şimdi diğer bazı garip sorunlar görüyorum, ama onlar Pazartesi gününe kadar beklemek gerekecek sanırım.

0 Cevap