Bana windows 7 yolunu de benim php düzeltmenize yardımcı, ben bir blok isabet ettik

0 Cevap php

Ben bir yazı here den ZFDotrine kullanımı önerilmektedir oldum ama şu anda zf zfdoctrine göremiyorum neden ben bilmiyorum nerede tür baş ağrısı olarak ortaya çıkıyor sağlayıcı.

Ben gölgeli ortamında bir tür var benim windows 7. I 1.10 zf indirilen zf.so farklı bir sürümü ile her benim makinede xampp 1.7.3 ve zend server5.0.2 var .8 tahrik altında c (C:\ZendFramework) ve environment variable path onun bin, ve onun kütüphane başvurulan php.ini. I c:/xampp/php/PEAR/zend klasör ve c:/xampp/php/zf.bar | zf.php kaldırdık. ben de netbeans 6.9 i netbeans gelen aracı oluşturmak komut satırı aracı projesi, ince çalışan her şey var NetBeansCommandsProvider ile me.After bazı sorunu için zf.ini yarattık.

XAMP / php.ini

include_pathdaki = "; C:. \ xampp \ php \ ARMUT; C: \ ZendFramework kütüphaneye \;"

zendserver / php.ini

include_pathdaki = "; C:. \ ZendFramework \ library"

zf.ini i php.include_path için değişiklik php.includepath var

php.include_path = "C:\ZendFramework\library;.;C:\Users\sensei\ .netbeans\6.9\zend;C:\ZFDoctrine;" basicloader.classes.0 = "NetBeansCommandsProvider"

Yani fiziksel C'nin altında ve zf.ini başvurulan ZFDoctrine i her şey işe thougth ama hatalar yaşıyorum

C: \ ZendFramework \ library \ Başarısız açılış dahil 'ZFDoctrine \ Aracı \ DoctrineProvider.php' (include_pathdaki = ';; \ ZFDoctrine C:. \ Xampp \ php \ ARMUT;:; C \ ZendFramework kütüphanesinde \ C') Zend \ Loader.php hattında 147

komutu için zf enable config.provider ZFDoctrine_Tool_DoctrineProvider

I C ZFDoctrine klasörüne kopyalayın Görünüşe zaman: \ ZendFramework \ library \ zend bunun \ bana include_path ile yanlış bir şey olduğunu fark yapar works.that.

i'm thinking also about copying it to the PEAR folder but that too, i don't know if that's the best way to go.I just don't understand why it can't find the ZFDoctrine folder. I'm kinda stuck.Please has anyone successfully using this to share his experience with me?Can you point out what i'm not doing right? thanks for reading this.this is a kind of blocker to me

0 Cevap