VTiger mevcut bilet güncellemek

0 Cevap php

Ben VTiger bir acemi, ben Issue Tracking uygulama öğrenmek, denemek için 5.2.0 sürümünü kullanıyorum.

Intro:

Bir müşteri support@company.com, bulunan yeni e-posta ve eğer Mail Converter veya posta Tarayıcı .. taramaları yeni bir bilet oluşturur söylemek için bir e-posta gönderir.

Admin Trouble Biletleri yükseltilmiş olan yeni bir bilet görür vb birine atamak, ya da bir yorum yapma gibi bazı değişiklikler yaparsa. VTiger CRM ki yönetici bilete değişiklikler yapmıştır diyerek bir müşteri için bir e-posta gönderir.

Müşteri bazı değişiklikler istiyor, o yüzden support@company.com cevaplarsa Diyelim ki, yeni bir bilet yükseltilmiş çünkü yeni bir mail geldi ve posta tarayıcı, yeni bir bilet oluşturur gibi.

Problem:

Bunun yerine, istemci yeni bir bilet her şey yaratarak, daha önce gönderdiği varolan bileti güncellenmesi büyük bir sorun bir konu, birçok biletleri yaparak sorunu çoğaltır.

Hiç bir istemci e-posta Konusu, support@company.com mail gönderir Bilet Açıklaması olarak Email Biletin Başlık ve Gövde gibi gittiğinde.

Diyelim

Title of Ticket is SubjectClientSent

Yönetici bazı değişiklikler yapar ve müşteri bu şekilde genellikle, VTiger onu gönderdi hangi e-postayı yanıtlamak için karar sonrasında Müşteri şey gibi göstermiyordu.

Re: TT17 [ Ticket Id : 22 ] Re : SubjectClientSent

I Re: TT17 [ Ticket Id : 22 ] Re : SubjectClientSent, ben başlığı ile çıkan bilet güncellemek istediğiniz gibi Posta Tarayıcı bilet başlığı ile yeni bir bilet oluşturmak istemiyorum SubjectClientSent

Ben böyle bir şey yeni bir kural oluşturma ile yapmaya çalıştım ..

alt text

Ama, onun hala yeni bir bilet oluşturmak.

Bana Bunu düzeltmek yardımcı olabilir mi?

Mevcut bilet güncelleme daha iyi bir yolu var mı?

Yardım ve destek için teşekkür ederiz.

0 Cevap