Arama motoru gözlerden Plesk giriş sayfasını koruyun

3 Cevap php

Ben belki başka bir yerde için "DOMAIN" dan 8443 portu yönlendirmek için htaccess kullanarak listeleme arama motorlarından "https://www.DOMAIN.com:8443" URL korumak için mümkün olacağını merak ediyordum?

This is the VZPP Plesk - Login Login to Plesk. Please enter your login information. Username. Password. Interface Language. User Default, ENGLISH (United States), GERMAN (Germany) ... https://www.DOMAIN.com:8443/ -

3 Cevap

(Ben sağ sorunuzu anladım varsa) kullanmayı deneyin

<meta name="robots" content="noindex,nofollow,noarchive"/>

Ve Robots.txt hakkında google ... sözdizimi hatırlamıyorum ...

Sen here mod_rewrite ile User-Agent algılama kullanarak okuyabilirsiniz, nasıl Google, Yahoo!, ve {[(3)] için kurulum robots.txt için } - Ancak, bu tüm aklı başında ve kooperatif botlar varsayar. Agresif, 'siyah şapka' botlara karşı korumak için neler yapılabilir o küçük var.

Aşağıdaki içeren bir robots.txt dosyası oluşturmanız gerekir:

User-agent: *
Disallow: /

ve usr/local/psa/admin/htdocs yerleştirin. Konumu, yükleme bağlı olarak değişebilir unutmayın.

Daha sonra dosya, bu dosyanın için http://my.domain.com:8443/robots.txt noktalarda görev yaptı ve aynı içeriğe sahip olduğunu doğrulayın. Ayrıca http://my.domain.com/robots.txt (genel sitenizi [genellikle zımni noktası 80] hizmet noktası) does not aynı dosyaya işaret emin olun. O zaman site hiç endeksli olmayacak yoksa.

Bu dosya endekslemek gibi giriş sayfası olarak Plesk sayfaları değil Google ve diğer botlar anlatacağım. Robots.txt hakkında daha fazla bilgi için Google Help page about robots.txt çek veya Remove a page or site from Google's search results. Ayrıca size Google Webmaster Tools için etki alanı eklemek ve Plesk sayfaları gerçekten removals page denetleyerek kaldırılmış olduğunu kontrol etmek isteyebilirsiniz.